Routes & Reizen

Routes vanuit Amersfoort

Vanuit Amersfoort heeft Vintage Road Trips leuke dagroutes én meerdaagse routes uitgezet. Zie hieronder meer informatie over onze routes. Klik op het kaartje om de route uit te vergroten. Als je deze route op je mobiele telefoon opent kun je deze kaartjes ook onderweg gebruiken om mee te navigeren.

Deze routes zijn met al onze oldtimers te rijden. Bij vertrek hebben we bovendien GRATIS papieren routeboeken beschikbaar om mee te nemen en -op schoot- te lezen en te navigeren.Dag toeren door de Betuwe

Je kunt vanuit Amersfoort een heerlijke dag toeren door de Betuwe. Geniet van het Hollandse rivierenland, boomgaarden en veerponten.


Dag toeren door het Gooi

Dit is de route langs de mooie villa’s. Deze mooie huizen staan uiteraard ook op mooie plekjes, deze route leidt je er langs. En, hoeveel dikke wagens hier ook rondrijden, jij steelt de show met de prachtige oldtimer die je bestuurd.


Dag toeren over de Veluwe

Vanuit Amersfoort kun je een mooie dag toeren over de Veluwe. Deze route is ongeveer 150 kilometer toerplezier door het bos en over de heide.


Weekendje weg met oldtimer in Midden-Nederland

Oldtimer huren voor een weekendje weg? Vintage Road Trips biedt een tweedaagse trip aan waarbij je vanuit Amersfoort het verrassende landschap van Midden-Nederland ontdekt. Je rijdt over kleine weggetjes langs het water en door de polders. Een weekendje weg met een oldtimer is romantisch en gezellig.  Ontdek hoe mooi het landschap is vanaf kleine, rustige wegen. Op verzoek regelen wij ook een stijlvolle B&B voor jullie. Neem nu vrijblijvend contact op voor meer informatie.


Lang weekend weg met oldtimer rond Zuiderzee

Vintage Road Trips biedt een driedaags arrangement met een prachtige route langs Hollandse landschappen, pittoreske dorpjes en prachtige havensteden! Rond de Zuiderzee. Dit is een unieke mini-vakantie in eigen land. Op verzoek regelen wij ook mooie B&B’s voor jullie. Dan is je trip helemaal compleet: oldtimer, route, overnachtingen. Informeer naar de mogelijkheden!