Routes & Reizen

Routes vanuit Hoogblokland

Vanuit Hoogblokland heeft Vintage Road Trips leuke dagroutes uitgezet. Zie hieronder meer informatie over onze routes.

Deze routes zijn met al onze oldtimers te rijden. Bij vertrek hebben we bovendien GRATIS papieren routes beschikbaar om mee te nemen en -op schoot- te lezen en te navigeren.Molenroute

De Molenroute is een gave route door Zuid-Holland en Gelderland waarbij je maar liefst vijftien molens passeert. Langs de route staan verschillende soorten molens: stellingmolens, wipmolens en grondzeilers. Bij iedere molen vind je informatie over het bouwjaar en de geschiedenis.


Lek & Linge route

De Lek en Lingeroute voert door oerHollands polderlandschap van sappige weiden, grazende koeien, kerktorens, boerderijen en molens langs sloten met kroos. Maar ook door hartveroverend rivierengebied met historische stadjes en dorpen vol monumentale panden.


Puzzelroute

Bij ons kun je een puzzelroute rijden om jullie dagje toeren nog leuker te maken! Deze route is al te rijden vanaf 1 oldtimer. We raden jullie aan met minimaal 2 (liefst 3) personen de route te rijden.


Pannenkoekenroute

Leuk voor jong & oud, onze pannenkoekenroute! Tijdens deze prachtige route door ons eigen oer-Hollandse landschap kunnen jullie lekker genieten van een smakelijke pannenkoek. De kosten voor het nuttigen van jullie pannenkoek betalen jullie op locatie.


High Tea route

Deze High Tea route is gebaseerd op de Lek en Lingeroute en voert door oerHollands polderlandschap van sappige weiden, grazende koeien, kerktorens, boerderijen en molens langs sloten met kroos. Maar ook door hartveroverend rivierengebied met historische stadjes en dorpen vol monumentale panden.