Klassieke VW Kever huren vanuit Amersfoort

  • Kevers te huur

Vintage Road Trips verhuurt de klassieke Volkswagen Kever voor een dagje uit, weekendje weg of een unieke rondreis. Je kunt een Kever huren vanuit Amersfoort.

Vanaf € 129,- Bekijk alle prijzen
Reserveer nu online Vraag vrijblijvend meer informatie aan

Prijzen

Huren vanuit Amersfoort

Amersfoort
Dag 09.00-18.00 uur€129
Extra dag€50
Weekend vr-ma€229
Week of langer-10%
Wintertijd-20%


Huren met een groep

Op zoek naar een bijzondere activiteit voor groepen? Je kunt bij Vintage Road Trips in Amersfoort voor een aantrekkelijke prijs oldtimers huren voor een spectaculaire beleving van hoge kwaliteit. Samen met vrienden, familie of collega’s beleef je hoe leuk het is om in een oldtimer te rijden. Gebruik onze handige groepencalculator om de exacte prijs voor jou groepsuitje te berekenen.

Naar de groepencalculator

Volkswagen Kever huren

Reserveer één van onze authentieke Volkswagen Kevers en je hebt een serieuze oldtimer te pakken. Compleet met het karakteristieke, fenomenale motorgeluid van deze klassieker uit de jaren zestig. Veel klanten doen nieuwsgierig de achterklep van hun Kever open voordat ze vertrekken, om met eigen ogen te zien dat die motor inderdaad achterin zit. Daarna vertrekken ze met een tevreden glimlach: even helemaal terug in de tijd. Een originele VW Kever huren? We nodigen je van harte uit in Amersfoort.

VW Kever huren voor één dag

Je kunt bij Vintage Road Trips een VW Kever huren voor één dag. Onze klassiekers brengen je waar je heen wilt. Toer langs memory lane of ontdek onbekende kleine wegen. Tips? We geven je een routeboek en toeristische informatie mee en hebben geweldige dagroutes vanuit Amersfoort uitgezet. Op papier, dus ouderwets kaartlezen, dat hoort wel bij een Kever huren! Daarnaast hebben we ook een navigatiesysteem dat je kunt meenemen. Waar je ook voor kiest, een Kever huren betekent altijd ultiem toerplezier.

Meerdere dagen met VW Kever rijden

Een Kever huren en wat langer wegblijven dan één dag? Wel zo relaxt en geen enkel probleem bij Vintage Road Trips. Het bouwjaar van onze Volkswagen Kevers ligt tussen 1969 en 1971 en toch zijn deze oudste oldtimers uit onze collectie uiterst betrouwbaar. Bij meerdaagse arrangementen kunnen we ook voor originele overnachtingsplaatsen zorgen. Onder het kopje reizen vind je meer informatie over ons meerdaagse reisaanbod. Informeer naar onze scherpe prijzen!

 Je kunt ook een rit met een VW Kever cadeau doen!

Kever verhuur voor groepen

Eén of meerdere Kevers huren voor groepsactiviteiten? Wij hebben speciale arrangementen voor groepen. Een bruiloft, bedrijfsuitjes of familiedag? Je maakt het extra bijzonder met onze klassiekers. Bekijk onze unieke en hilarische all-in-one activiteit voor €42,50 per persoon.

Alle details over de verhuur van deze oldtimer op een rij

Op afspraak zijn wij 7 dagen per week geopend.
Al onze Kevers zijn in fantastische staat. Je krijgt een glimmende en schone Kever mee. De huur van de Kever is altijd inclusief schoonmaak.
In een Kever gaan maximaal 4 personen.
Wij hebben een aantal routeboeken op papier beschikbaar welke gelden als routesuggestie.
Wij hebben ook een GPS met ingeladen routes! Zo navigeer je gemakkelijk over de mooiste wegen.
Je kunt een picknickmand met koffie, thee en picknickspullen meekrijgen.
Benzine is niet bij de huurprijs inbegrepen. Je krijgt de Kever mee met een volle tank en wij verwachten deze met een volle tank weer terug. De Kever rijdt op Super+ (Euro98) benzine.
Onze Kevers zijn uitstekend verzekerd. Wij hebben een professionele verhuurverzekering en een uitgebreide 'schade voor inzittenden'-verzekering.
Er geldt een eigen risico van €850. Het eigen risico is vooraf te verlagen naar €350 tegen een afkoopsom.
Je krijgt 200 vrij te rijden kilometers voor de eerste dag en 100 km voor iedere volgende dag. Extra km's €0,25.
Bij de huur van een Kever geldt één vaste bestuurder per voertuig. Huur je twee dagen of langer, dan is een tweede bestuurder inbegrepen. Vooraf zijn extra bestuurders af te spreken tegen meerprijs.
Voor 15% toeslag kun je 'flexibel huren'. Je kunt dan de gereserveerde huurdatum verplaatsen of annuleren bij slecht weer, ziekte of ander ongemak tot 36 uur van te voren.
Je mag in onze Kevers rijden als je één jaar je rijbewijs hebt en minimaal 19 jaar oud bent.
In geval van een technisch mankement kun je rekenen op technische assistentie. Dit betekent telefonische bijstand, een reparatie ter plekke, afslepen, organisatie van vervangend vervoer of de levering van een andere Kever.
Vanuit Amersfoort leveren wij technische assistentie tot 400 kilometer vanaf onze vestigingsplaats. Verder rijden is niet toegestaan.
Kever huren: dit smaakt naar meer!
Nostalgisch ritje met VW Kever cadeau
Nostalgisch weekend toeren met Kevertje
Super dagje VW Kever cadeau!

Routes & Reizen

Je vindt Vintage Road Trips op de volgende locaties

Hoefseweg 11-a
3821 AE Amersfoort
T. +31 33 785 2000
Nederland
2035 Route des Baisses
13130 Berre L'Etang
T. +33 413 680146
Frankrijk
kever-huren