Lelijke eend Citroën 2cv huren - Amersfoort of Zuid-Frankrijk

  • Huur een 2CV oldtimer eend bij Vintage Road Trips
  • Huur een 2CV Charleston oldtimer bij Vintage Road Trips. Zwart rode Charleston ook in geel zwart te huren.
  • 2cv's oldtimer eenden huren bij Vintage Road Trips. Geschikt voor groepen: bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeest, familiefeest en beurzen.
  • Huur een 2CV Charleston oldtimer eend bij Vintage Road Trips. Geel zwarte uitvoering ook als rood zwarte Charleston eend.
  • 2cv eend provance huren zomervakantie. Klassieke eend 2CV oldtimer te huur in zowel Amersfoort als in Frankrijk.

Een originele Eend huren is een onvergetelijke belevenis. In een Citroën 2cv gaat alles net even anders. Het schakelen, remmen en het hellen in de bocht is even wennen. Heb je het eenmaal door, dan is het heerlijk rijden in zo’n oldtimer. Bij oldtimer verhuur bedrijf Vintage Road Trips kun je een 2cv huren in Amersfoort of in de Provence.

Vanaf € 129,- Bekijk alle prijzen
Reserveer nu online Vraag vrijblijvend meer informatie aan

Een Eend huren staat garant voor een uitzonderlijk avontuur. Doe het dak open en voel de wind door je haren. De mensen zwaaien en steken een duim omhoog. Maak een keus uit onze goed onderhouden collectie Citroën 2cv’s en kies voor een fantastische trip.

Eend huren voor één dag

Vintage Road Trips verhuurt Eenden vanuit het centraal gelegen Amersfoort en de Provence. Schoon en mooi gespoten, glimmend gepoetst, gegarandeerd schadevrij. Al onze oldtimers zijn voorzien van een nieuw interieur en dak.

Je kunt één van onze 2cv Eenden huren voor één dag. Ga op pad met een routeboek en toeristische informatie. Wij hebben voor jou alvast de beste dagroutes uitgezet. Zo ontdek je de mooiste plekken in de omgeving. Bij een oldtimer als de 2cv hoort een papieren route: ouderwets kaartlezen! Vind je het rijden in een Eend al spannend genoeg, dan hebben we ook een navigatiesysteem dat je kunt meenemen. Voor ultiem toerplezier, compleet met ingeladen routes.

Een eend huur je bij Vintage Road Trips vanaf €129 per dag. Je kunt ook een rit met een 2cv cadeau doen!

Oldtimer huren voor meerdere dagen

Wil je een Oldtimer Eend huren voor meerdere dagen? Ook voor een meerdaagse reis met een 2cv zit je goed bij Vintage Road Trips, hét adres voor oldtimer verhuur in Midden Nederland. Ga op avontuur en ontdek met je eigen oldtimer Eend nieuwe steden en dorpjes in binnen en buitenland. Wij zorgen desgewenst voor originele overnachtingsplaatsen en routes op papier of ingeladen in het navigatiesysteem. Onder het kopje reizen vind je meer informatie over ons meerdaagse reisaanbod.

Eend huren voor groepen

Eén of meerdere Eenden huren voor groepsactiviteiten? Wij hebben speciale arrangementen voor groepen. Vrijgezellenfeestjes, bedrijfsuitjes of een familiedag? Je maakt het extra bijzonder met het huren van 2cv’s. Bekijk hier onze unieke en hilarische all-in-one activiteit.

2cv vakantie Provence

Veel Franser wordt het niet! Huur een eend bij Vintage Road Trips in de Provence, en rij met je gehuurde oldtimer door de Provence en langs de Cote d’Azur. Met de Citroen 2cv heb je echt vakantie en dus kies je uiteraard voor kleine wegen. Tuf langs de lavendelvelden, wijnhuizen, karakteristieke dorpjes, pleintjes en terrasjes. Onderweg heb je contact met de lokale bevolking, die je (helaas) moet uitleggen dat je deze mooie 2cv huren kunt. Geniet met het open dak van de mooie 2cv van de zon die gemiddeld 300 dagen per jaar schijnt! De Provence biedt een geweldig klimaat en een divers landschap voor een heerlijke slow road trip in een legendarische cabriolet!

Klik hier voor meer informatie over Zuid-Frankrijk

Fly-drive: 2cv huren vanaf Marseille Airport

Wil je op vakantie in de Provence? Vlieg dan naar Marseille. Wij zorgen ervoor dat er een schitterende vakantie-auto voor je klaarstaat!

Klik hier voor meer informatie over 2cv huren vanaf Marseille Airport

Huur 2cv bij je vakantiehuis

Vintage Road Trips kan de 2cv ook afleveren en weer ophalen op de plek waar je verblijft (in de Provence en Cote d’Azur). De aflever en ophaallocatie hoeft niet gelijk te zijn. Zo kun je een eigen road trip organiseren.

Klik hier voor meer informatie over het afleveren en ophalen van uw 2cv op uw vakantie locatie.

Reizen met de 2cv Frankrijk

Je kunt met de 2cv onze 3 tot 7-daagse chambre d’hotes (B&B) routes rijden door de Provence en Cote d’Azur. Ook kunnen we een unieke reis op maat (a la carte) voor je samen stellen:

Klik hier voor de diverse reizen door de Provence en Cote d’Azur

Huren vanuit Amersfoort

Dag 09.00-18.00 uur€129
Extra dag€50
Weekend vr-ma€229
Week of langer-10%
Wintertijd-20%

Huren vanuit Frankrijk

Dag 09.00-19.00 uur€149
Extra dag€50
Weekend vr-ma€249
Week of langer-10%
Wintertijd-20%


Huren met een groep

Op zoek naar een bijzondere activiteit voor groepen? Je kunt bij Vintage Road Trips in Amersfoort voor een aantrekkelijke prijs oldtimers huren voor een spectaculaire beleving van hoge kwaliteit. Samen met vrienden, familie of collega’s beleef je hoe leuk het is om in een oldtimer te rijden. Gebruik onze handige groepencalculator om de exacte prijs voor jou groepsuitje te berekenen.

Naar de groepencalculator

Alle details over de verhuur van deze oldtimer op een rij

We zijn op afspraak 7 dagen per week geopend.
Al onze eenden zijn in fantastische staat. Je krijgt een glimmende en schone 2cv mee. De huur van de 2cv is altijd inclusief schoonmaak.
In een 2cv gaan maximaal 4 personen.
Wij hebben een aantal routeboeken op papier beschikbaar welke gelden als routesuggestie.
Wij hebben ook een GPS met ingeladen routes! Zo navigeer je gemakkelijk over de mooiste wegen.
Je kunt een gratis picknickmand met koffie, thee en picknickspullen meekrijgen.
Benzine is niet bij de huurprijs inbegrepen. Je krijgt de eend mee met een volle tank en wij verwachten deze met een volle tank weer terug. De 2cv rijdt op Super+ (Euro98) benzine.
Onze 2cv's zijn uitstekend verzekerd. Wij hebben een professionele verhuurverzekering en een uitgebreide 'schade voor inzittenden'-verzekering.
Er geldt een eigen risico van €850. Het eigen risico is vooraf te verlagen naar €350 tegen een afkoopsom.
Je krijgt 200 vrij te rijden kilometers voor de eerste dag en 100 km voor iedere volgende dag. Extra km's €0,25.
Bij de huur van een 2cv geldt één vaste bestuurder per voertuig. Huur je twee dagen of langer, dan is een tweede bestuurder inbegrepen. Vooraf zijn extra bestuurders af te spreken tegen meerprijs.
Voor 15% toeslag kun je 'flexibel huren'. Je kunt dan de gereserveerde huurdatum verplaatsen of annuleren bij slecht weer, ziekte of ander ongemak tot 36 uur van te voren.
Je mag in onze 2cv's rijden als je één jaar je rijbewijs hebt en minimaal 19 jaar oud bent.
In geval van een technisch mankement kun je rekenen op technische assistentie. Dit betekent telefonische bijstand, een reparatie ter plekke, afslepen, organisatie van vervangend vervoer of de levering van een andere eend.
Vanuit Amersfoort leveren wij technische assistentie tot 400 kilometer vanaf onze vestigingsplaats. Verder rijden is niet toegestaan.
Vanuit Aix-en-Provence leveren wij technische assistentie in de departementen Bouches du Rhone, Var, Vaucluse en Alpes Hautes Provence.
Een romantisch dagje met 2cv cabrio Eend
Fantastische middag in 2CV cadeau
Genieten van een 2CV huren in Frankrijk
Mooie 2cv-tour langs de Cote d’Azur!
Crossen door de hele provincie

Routes & Reizen

Je vindt Vintage Road Trips op de volgende locaties

Hoefseweg 11-a
3821 AE Amersfoort
T. +31 33 785 2000
Nederland
Chemin des Trompettes
13580 La Fare-les-Oliviers
T. +33 413 680146
Frankrijk