Lelijke Eend Citroën 2cv huren - Amersfoort of Zuid Frankrijk

  • Kever Cabrio huren Zuid Frankrijk
  • 2cv huren Provence
  • Huur een 2cv in Amersfoort of de Provence
  • Citroen 2cv vakantie Provence
  • 2cv's oldtimer eenden huren bij Vintage Road Trips. Geschikt voor groepen: bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeest, familiefeest en beurzen.

Een originele Eend huren is een onvergetelijke belevenis. In een Citroën 2cv gaat alles net even anders. Het schakelen, remmen en het hellen in de bocht is even wennen. Heb je het eenmaal door, dan is het heerlijk rijden in deze klassieke cabrio.

Huur een 2cv bij Vintage Road Trips en ontdek de prachtige omgeving van Amersfoort met een routeboek en toeristische informatie.

Je kunt de Deux Chevaux ook huren bij onze vestiging in Zuid Frankrijk. Maak een fly-drive (Airport Marseille) en ontdek de Provence & Cote d’Azur waar de zon gemiddeld 300 dagen per jaar schijnt.

Vanaf € 159,- Bekijk alle prijzen
Reserveer nu online Vraag vrijblijvend meer informatie aan

Prijzen

Huren vanuit Amersfoort

Dag ma-doVanaf €149
Dag vrij-zonVanaf €169
Vraag naar de mogelijkheden voor langere huurperioden

Huren vanuit Frankrijk

Dag (alleen met cadeaubon)€249
Weekend vr-zo€399
Extra dag€80
Week of langer-10%


Huren met een groep

Op zoek naar een bijzondere activiteit voor groepen? Je kunt bij Vintage Road Trips in Amersfoort voor een aantrekkelijke prijs oldtimers huren voor een spectaculaire beleving van hoge kwaliteit. Samen met vrienden, familie of collega’s beleef je hoe leuk het is om in een oldtimer te rijden. Gebruik onze handige groepencalculator om de exacte prijs voor jou groepsuitje te berekenen.

Naar de groepencalculator

Een Eend huren staat garant voor een uitzonderlijk avontuur. Doe het dak open en voel de wind door je haren. De mensen zwaaien en steken een duim omhoog. Maak een keus uit onze goed onderhouden collectie Citroën 2cv’s en kies voor een fantastische trip.

Eend huren voor één dag

Vintage Road Trips verhuurt Eenden vanuit het centraal gelegen Amersfoort. Schoon en mooi gespoten, glimmend gepoetst, gegarandeerd schadevrij. Al onze oldtimers zijn voorzien van een nieuw interieur en dak.

Je kunt één van onze 2cv Eenden huren voor één dag. Ga op pad met een routeboek en toeristische informatie. Wij hebben voor jou alvast de beste dagroutes uitgezet. Zo ontdek je de mooiste plekken in de omgeving. Bij een oldtimer als de 2cv hoort een papieren route: ouderwets kaartlezen! Vind je het rijden in een Eend al spannend genoeg, dan hebben we ook een navigatiesysteem dat je kunt meenemen. Voor ultiem toerplezier, compleet met ingeladen routes.

Een eend huur je bij Vintage Road Trips vanaf €159 per dag. Je kunt ook een rit met een 2cv cadeau doen!

Oldtimer huren voor meerdere dagen

Wil je een Oldtimer Eend huren voor meerdere dagen? Ook voor een meerdaagse reis met een 2cv zit je goed bij Vintage Road Trips, hét adres voor oldtimer verhuur in Midden Nederland. Ga op avontuur en ontdek met je eigen oldtimer Eend nieuwe steden en dorpjes in binnen en buitenland. Wij zorgen desgewenst voor originele overnachtingsplaatsen en routes op papier of ingeladen in het navigatiesysteem. Onder het kopje reizen vind je meer informatie over ons meerdaagse reisaanbod.

Eend huren voor groepen

Eén of meerdere Eenden huren voor groepsactiviteiten? Wij hebben speciale arrangementen voor groepen. Vrijgezellenfeestjes, bedrijfsuitjes of een familiedag? Je maakt het extra bijzonder met het huren van 2cv’s. Bekijk hier onze unieke en hilarische all-in-one activiteit.

Een rit met een 2cv cadeau doen!

Wie bij ons een eend komt huren heeft meestal iets te vieren. Of het nu een verjaardag is, of de liefde of een andere bijzondere gelegenheid, vaak wordt een trip in een oldtimer cadeau gedaan. Bij ons kun je een cadeaubon aanschaffen zodat je de trip al cadeau kunt doen zonder een datum te vast te leggen. De gelukkige ontvanger kan dan met ons een afspraak maken om de voucher te verzilveren en te gaan genieten met onze mooie 2cv. Je kunt de cadeaubon online aanschaffen. Je hebt de bon dan binnen 5 minuten in je mail box. Klik hier.

 

2cv vakantie Zuid Frankrijk, Provence & Cote d’Azur

Veel Franser wordt het niet! Huur een Eend bij Vintage Road Trips in Zuid Frankrijk, en rij met je gehuurde oldtimer door de Provence en langs de Cote d’Azur. Met de Citroen 2cv heb je echt vakantie en dus kies je uiteraard voor kleine wegen. Tuf langs de lavendelvelden, wijnhuizen, karakteristieke dorpjes, pleintjes en terrasjes. Onderweg heb je contact met de lokale bevolking, die je (helaas) moet uitleggen dat je deze mooie 2cv huren kunt. Geniet met het open dak van de mooie 2cv van de zon die gemiddeld 300 dagen per jaar schijnt! De Provence biedt een geweldig klimaat en een divers landschap voor een heerlijke slow road trip in een legendarische cabriolet!

Klik hier voor meer informatie over Zuid-Frankrijk

Fly-drive: 2cv huren vanaf Marseille Airport

Wil je op vakantie in de Provence? Vlieg dan goedkoop met Ryanair, EasyJet of KLM naar Marseille. Wij zorgen ervoor dat er een schitterende vakantie auto voor je klaarstaat!

Klik hier voor meer informatie over 2cv huren vanaf Marseille Airport

Huur 2cv bij je vakantiehuis

Vintage Road Trips kan de 2cv ook afleveren en weer ophalen op de plek waar je verblijft (in de Provence en Cote d’Azur). De aflever en ophaallocatie hoeft niet gelijk te zijn. Zo kun je een eigen road trip organiseren.

Klik hier voor meer informatie over het afleveren en ophalen van uw 2cv op uw vakantie locatie.

Reizen met de 2cv Frankrijk

Je kunt met de 2cv onze 3 tot 7-daagse chambre d’hotes (B&B) routes rijden door de Provence en Cote d’Azur. Ook kunnen we een unieke reis op maat (a la carte) voor je samen stellen:

Klik hier voor de diverse 2cv reizen door de Provence en Cote d’Azur

Alle opties beschikbaar bij deze old timer

Amersfoort
Routeboek of routekaartGRATIS
Picknickmand met koffie en theeGRATIS
Picknickpakketjes (p.p.)€ 15
Verlagen eigen risico naar €50010% van de huurprijs
Verlagen eigen risico naar €25015% van de huurprijs
Toeslag meerdere bestuurders€ 10 vanaf de derde bestuurder
Provence
Verlagen eigen risico naar €50010% van de huurprijs
Toeslag meerdere bestuurders€ 10 vanaf de derde bestuurder
Privé: Navigatiesysteem€ 25
Transfer naar luchthaven of TGV station€ 45 (enkele reis) €60 buiten kantoortijden
Kinderzitje (1-2 jaar)€ 25
Routeboek of routekaartGRATIS

Alle details over de verhuur van deze oldtimer op een rij

We zijn op afspraak 7 dagen per week geopend.
Al onze eenden zijn in fantastische staat. Je krijgt een glimmende en schone 2cv mee. De huur van de 2cv is altijd inclusief schoonmaak.
In een 2cv gaan maximaal 4 personen.
Wij hebben een aantal routeboeken en routekaarten op papier beschikbaar welke gelden als routesuggestie.
Je kunt een gratis picknickmand met koffie, thee en picknickspullen meekrijgen.
Benzine is niet bij de huurprijs inbegrepen. Je krijgt de eend mee met een volle tank en wij verwachten deze met een volle tank weer terug. De 2cv rijdt op Super+ (Euro98) benzine.
Onze 2cv's zijn uitstekend verzekerd. Wij hebben een professionele verhuurverzekering en een uitgebreide 'schade voor inzittenden'-verzekering.
Er geldt een eigen risico van €1000. Het eigen risico is vooraf te verlagen naar €500 of naar €250 tegen een afkoopsom.
Je krijgt 100 vrij te rijden kilometers voor elke huurdag. Extra km's €0,35.
Bij de huur van een 2cv gelden twee vaste bestuurder per voertuig. Vooraf zijn extra bestuurders af te spreken tegen meerprijs.
Je mag in onze 2cv's rijden als je één jaar je rijbewijs hebt en minimaal 21 jaar oud bent.
In geval van een technisch mankement kun je rekenen op technische assistentie. Dit betekent telefonische bijstand, een reparatie ter plekke, afslepen, organisatie van vervangend vervoer of de levering van een andere eend.
Een romantisch dagje met 2cv cabrio Eend
Fantastische middag in 2CV cadeau
Genieten van een 2CV huren in Frankrijk
Mooie 2cv-tour langs de Cote d’Azur!
Crossen door de hele provincie

Routes & Reizen

Je vindt Vintage Road Trips op de volgende locaties

Hoefseweg 11-a
3821 AE Amersfoort
T. +31 33 785 2000
Nederland
2035 Route des Baisses
13130 Berre L'Etang
T. +33 413 680146
Frankrijk