Zuid Frankrijk

Zuid Frankrijk

Dit is jouw droomvakantie. Met een oldtimer heb je op een onvergetelijke en originele manier de mogelijkheid om op je eigen tempo onbekende gebieden in Zuid Frankrijk te doorkruisen. Je hebt de vrijheid om te stoppen waar en wanneer je maar wilt. In een streek waar de zon meer dan 300 dagen per jaar schijnt wil je deze reis natuurlijk maken in een klassieke cabriolet of VW camper.

Klik hier voor toeristische informatie over de Provence en Cote d’Azur

Waarom de oldtimer cabriolet of camper huren in Zuid Frankrijk?

Onze vestiging in Zuid-Frankrijk is eenvoudig te bereiken is met je eigen auto, maar je kunt ook de tolpoortjes ontlopen door met de trein of vliegtuig naar de Provence te komen. Het meest comfortabel is een fly-drive naar de luchthaven Marseille Airport.

Klik hier voor meer informatie over een fly-drive Marseille Airport

Afleveren en ophalen van de klassieke cabrio op je vakantie locatie

Vintage Road Trips kan jouw cabriolet of camper ook afleveren en weer ophalen op de plek waar je verblijft (in de Provence en Cote d’Azur). De aflever en ophaallocatie hoeft niet gelijk te zijn. Zo kun je je eigen roadtrip organiseren.

Klik hier voor meer informatie over het afleveren en ophalen van jouw cabrio op je vakantielocatie.

Welke oldtimer wil je huren in Zuid Frankrijk?

Go retro en huur een 2cv

Welke auto is in de Provence beter op z’n plek dan de legendarische 2cv? Of, waar is een 2cv beter op z’n plek van in de Provence? Kortom, veel Franser wordt het niet! Met de Citroën 2cv kiest je uiteraard voor kleine wegen. Linker arm uit het klapraampje, het dakje open gerold en genieten van de lavendelgeur.

Klik hier voor 2cv verhuur in Frankrijk

Go beach en huur een Citroen Mehari

Op z’ plek langs de Cote d’Azur – de Citroen Mehari is een echte strandwagen, gemaakt voor de zomerse dagen langs de Franse Riviera. Beleef plezier in deze polyester 4 persoons klassieker en maak een unieke rondreis langs de prachtige kusten!

Klik hier voor Mehari yerhuur in Frankrijk

Go cabrio en huur een klassieke Kever cabriolet

Maak een unieke Fly-drive naar Marseille en rij rond in een bijzondere klassieke 4 persoons Volkswagen Kever Cabrio in Zuid Frankrijk!

Klik hier voor Kever Cabriolet verhuur in Frankrijk

Go together en huur een Volkswagen personenbus

Reis je met een groep huur dan ons klassieke Volkswagen personenbusjes met 7 of 8 zitplaatsen. Je ontvangt zeker leuke reacties van de locale Fransen en andere toeristen!

Klik hier voor VW T2 personenbussen verhuur in Frankrijk

Klik hier voor VW T1 personenbussen verhuur in Frankrijk

Go camping en huur een VW camper

Een klassiek Volkswagen Camper Busje huur je voor het avontuur en de vrijheid. Onderweg zijn is je bestemming, geniet van de mooie weggetjes die de Provence en de Cote d’Azur te bieden hebben. De honderden campings, verschillend van ‘kamperen bij de boer’ tot ‘Glamping’ maken het zuiden van Frankrijk tot Europa’s grootst kampeer bestemming.

Klik hier voor Volkswagen Camper verhuur in Frankrijk

Vraag een offerte aan

Offerte aanvragen Frankrijk

Je wordt doorgestuurd naar ons offerte aanvraagformulier op weloveoldtimers.nl