Zuid-Frankrijk

Oldtimer cabrio en camper verhuur in de Zuid Frankrijk

De mogelijkheid om op je eigen tempo onbekende gebieden in Zuid Frankrijk te doorkruisen en de vrijheid om te stoppen waar en wanneer je maar wilt, is het mooiste wat er is. En in een streek waar de zon zich meer dan 300 dagen per jaar laat zien wil je deze reis natuurlijk maken in een klassieker cabriolet of VW camper.

Klik hier voor toeristische informatie over de Provence en Cote d’Azur

Waarom de oldtimer cabriolet of camper huren in Zuid Frankrijk?

Onze vestiging in Zuid-Frankrijk is eenvoudig te bereiken is met je eigen auto, toch kun je behoorlijke kosten (brandstof en tol) besparen door met de trein of vliegtuig naar de Provence te komen. Het meest comfortabel is een fly-drive naar de luchthaven Marseille Airport.

Klik hier voor meer informatie over een fly-drive Marseille Airport

Afleveren en ophalen van de klassieke cabrio op je vakantie locatie

Vintage Road Trips kan jouw cabriolet of camper ook afleveren en weer ophalen op de plek waar je verblijft (in de Provence en Cote d’Azur). De aflever en ophaallocatie hoeft niet gelijk te zijn. Zo kun je je eigen road trip organiseren.

Klik hier voor meer informatie over het afleveren en ophalen van jouw cabrio op je vakantielocatie.

Welke oldtimer wil je huren in Zuid Frankrijk?

Go retro en huur een 2cv

Welke auto is hier beter op z’n plek dan de legendarische 2cv? Kortom, veel Franser wordt het niet! Met de Citroen 2cv kiest je uiteraard voor kleine wegen. Linker arm uit het klapraampje, het dakje helemaal open gerold en genieten van de geur van de lavendel.

Klik hier voor 2cv verhuur in Frankrijk

Go roadster en huur een Alfa Spider

De Alfa Romeo Spider is misschien wel de mooiste cabriolet ooit gemaakt! Beleef plezier in deze sportieve 2 persoons klassieke roadster cabriolet een unieke rondreis door Zuid Frankrijk!

Klik hier voor Alfa Spider verhuur in Frankrijk

Go cabrio en huur een klassieke Kever cabriolet

Maak een unieke Fly-drive naar Marseille en rij rond in een bijzondere klassieke 4 persoons Volkswagen Kever Cabrio in Zuid Frankrijk!

Klik hier voor Kever Cabriolet verhuur in Frankrijk

Go together en huur een Volkswagen personenbus

Reis je met een groep huur dan ons klassieke Volkswagen personenbusjes met 7 of 8 zitplaatsen. Je ontvangt zeker leuke reacties van de locale Fransen en andere toeristen!

Klik hier voor VW T2 personenbussen verhuur in Frankrijk

Klik hier voor VW T1 personenbussen verhuur in Frankrijk

Go camping en huur een VW camper

Een klassiek Volkswagen Camper Busje huur je voor het avontuur en de vrijheid. Onderweg zijn is je bestemming, geniet van de mooie weggetjes die de Provence en de Cote d’Azur te bieden hebben. De honderden campings, verschillend van ‘kamperen bij de boer’ tot ‘Glamping’ maken het zuiden van Frankrijk tot Europa’s grootst kampeer bestemming.

Klik hier voor Volkswagen Camper verhuur in Frankrijk