Vrijgezellendag Amersfoort

Origineel vrijgezellenfeest? Oldtimers huren!

Op zoek naar ideeën voor een origineel vrijgezellenfeest? Met oldtimers huren doe je de aanstaande bruid of bruidegom een enorm plezier! Begin de dag goed met een toertocht of puzzelrit vanuit Amersfoort in blinkende VW Kevers of kleurrijke cabrio Eendjes en je vrijgezellenfeest kan niet meer stuk!

VW Kever of 2cv voor uniek vrijgezellenfeest

Je zus stapt in het huwelijksbootje? Je beste vriend of vriendin gaat trouwen? Een uitje met oldtimers is een prachtig begin van een origineel vrijgezellenfeest voor vrouwen en mannen. Je bent van harte welkom in onze showroom in Amersfoort om de mogelijkheden te bespreken. Wij zijn flexibel en gespecialiseerd in groepsactiviteiten en bijzonder groepsvervoer. Je kunt onze oldtimers huren voor een dagje toeren en nog leuker is het als je onze unieke vrijgezellenfeest puzzeltocht boekt!

Puzzeltocht oldtimers voor vrijgezellenfeest

Je kunt bij ons VW Kevers en Citroën 2cv oldtimers huren inclusief hilarische puzzeltocht. Tijdens het rijden ga je verschillende uitdagingen aan met elkaar en ondertussen geniet je van de mooie omgeving en elkaars gezelschap. Lekker kletsen terwijl je achter het stuur van een klassieke Kever of kleurige mooie lelijke Eend zit. Mooi weer? Rol de dakjes van de 2cv’s op! Iedereen met een rijbewijs kan tijdens jouw unieke vrijgezellenfeest rijden in onze oldtimers, maar in een Kever en lelijke Eend gaat alles natuurlijk wel net even anders. Een bijzonder vrijgezellenfeest bij Vintage Road Trips begint daarom met instructies voor alle chauffeurs.

Programma origineel vrijgezellenfeest Amersfoort

Kies je voor oldtimers huren bij Vintage Road Trips inclusief puzzeltoertocht? In onze showroom in Amersfoort staan glanzende VW Kevers of cabrio Eenden klaar voor jou, de aanstaande bruid of bruidegom en al je vrienden en vriendinnen. Je kunt natuurlijk al wat eerder komen, om de oldtimer voor de aanstaande bruid of bruidegom speciaal te versieren. Tijdens onze oldtimer vrijgezellen puzzeltoertocht rijd je vanuit Amersfoort over charmante wegen langs bijzondere plekjes. Onderweg leer je elkaar goed kennen, want samen moet je vragen beantwoorden en opdrachten uitvoeren. Weer terug in Amersfoort staat er een drankje klaar en een prijs voor het winnende team van de vrijgezellen puzzeltoertocht.

Kosten puzzeltocht vrijgezellenfeest

Voor de prijzen van de vrijgezellenfeest in Amersfoort verwijzen we u naar de Vrijgezellendag pagina.  Je kunt kiezen uit een puzzeltocht met Kevers of 2cv’s. Deze prijs is inclusief:

  • Huur van de oldtimers: één Kever of cabrio Eend per 3 à 4 personen
  • Benzinekosten: tanken is niet nodig
  • Picknickmand met koffie en thee
  • Schitterend kaartenmateriaal voor onderweg
  • Vragen en opdrachten
  • Koffie of thee bij vertrek
  • Frisdrank en prijsuitreiking bij terugkomst

{FormBuilder form=’groepen’}

Extra’s voor je vrijgezellenfeest in Amersfoort

Een lunch of high tea halverwege de rit in een gezellig café, diner na afloop in een Amersfoorts restaurant, suggesties voor extra activiteiten of tips voor aantrekkelijke stopplaatsen.