Trouwauto huren

Trouwauto huren

Zoek jij vervoer voor je trouwdag? Wil jij een prachtige trouwauto huren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Kom vooral een kijkje nemen in onze showroom in het centraal gelegen Hoogblokland.

Trouwauto op locatie gebracht

Wij brengen jouw trouwauto met heel veel plezier op jouw trouwlocatie. De kosten voor het brengen (en/of halen) hangen in grote mate af van hoe ver het is vanaf onze locatie in Hoogblokland. Indien jullie een offerte willen voor de levering van de trouwauto op locatie, vermeld dan goed waar jullie trouwfeest zal plaatsvinden. We kunnen de trouwauto brengen en dan met jullie auto weer terug rijden. Brengen met onze vrachtwagen kan ook. Wil je de kosten van het brengen of halen besparen? Dan kan een dag langer huren ook een optie zijn. We denken graag met je mee!

Klassieke Citroen 2 CV huren als trouwauto 

Een cabrio oldtimer huren voor je bruiloft? Kies dan voor de Citroen 2 CV, oftewel het lelijke Eendje. Bij Vintage Road Trips in Hoogblokland zijn deze klassiekers bijzonder populair voor bruiloften. Dat is niet zo verwonderlijk, want je kunt bij ons kiezen uit verschillende kleuren en modellen cabrio Eendjes. Zo vind je altijd de 2 CV klassieker die precies bij jullie wensen past. En, heel belangrijk, onze eenden zijn in super mooie staat.

VW busje

Een VW busje huren voor je bruiloft? Je kunt bij Vintage Road Trips in Hoogblokland een VW Busje als trouwauto huren. Zo kun je je bijvoorbeeld samen met je gasten verplaatsten. Denk je over het huren van een VW t1 busje als trouwauto? De VW T1 is natuurlijk het ultieme! We hebben een blauwe VW T2, een rode VW T1 bus te huur. Je kunt ook kiezen voor een VW T2 Westfalia camper als trouwauto. Als je even contact met ons opneemt, vertellen wij je welke busjes er nog vrij zijn op jouw trouwdag.

VW Kever Cabrio

Een VW Kever cabrio als bijzondere trouwauto huren? Met deze klassieker uit de jaren zestig ben je even helemaal terug in de tijd. De Kever is echt een bijzonder romantische trouwauto, of je nu kiest voor maagdelijk wit of origineel rood. Onze Kevers hebben meestal ook zo’n leuke mand achterop. Waar je ook voor kiest, met een Kever Cabrio als trouwauto huren geef je een bijzonder mooi tintje aan je bruiloft. Een Kever trouwauto huren is romantisch en stoer tegelijkertijd, want je krijgt deze oldtimer compleet met het kenmerkende, fenomenale motorgeluid. Hoe mooi wil je het hebben?

Klassieke Porsche 911

Rijden in een klassieke cabrio Porsche 911 is superspannend en voor velen een echte droomwens die uitkomt. We verhuren onze oldtimer Porsche 911 SC Targa dan ook regelmatig als bijzondere trouwauto. Reserveer deze uiterst sportieve en exclusieve trouwauto vandaag nog. Denk je over of wil je ook onze andere mooie klassiekers zien? Kom een kijkje nemen in onze showroom in Hoogblokland!  Een originele Porsche trouwauto huren, dat geeft extra kleur aan de mooiste dag van je leven.

Porsche Speedster 356

Deze bijzondere Porsche 356 Speedster geeft het gevoel van klasse. Deze elegante oldtimer is voorzien van een ivoorkleurige lak (origineel Porsche), heeft een beige cabrioletkap en een donkerbruin lederen interieur. Je maakt met deze Porsche 356 Speedster gegarandeerd een mooie entree op jullie bruiloft!

Ford Mustang Cabrio 1966

Een prachtige Amerikaanse cabrio huren voor je bruiloft? Kies je voor onze Ford Mustang dan kies je voor een Amerikaanse Musscle car, stijl, stoer en klasse. Onze mooie rode Mustang is erg populair voor bruiloften.

Volvo Amazon

Deze klassieke Volvo Amazon is bijzonder door zijn hele lichte grijze kleur (bijna wit) en zijn zwarte glanzende dak. Deze van origine Zweedse Volvo Amazon is in 1982 geïmporteerd en daarna 25 jaar lang onderdeel geweest van een privéverzameling. De Volvo Amazon is daarom in topvorm en staat klaar om jullie rond te rijden op jullie speciale dag.

Wil je in Frankrijk trouwen? Klik hier!

Bekijk onze oldtimers

Vraag een offerte aan

Offerte aanvragen Nederland

Wil je liever reserveren voor Frankrijk, klik dan hierboven op de landkeuze

Je wordt doorgestuurd naar ons offerte aanvraagformulier op weloveoldtimers.nl