Winter kamperen met een VW T2 camper

Houd jij van avontuur? En van natuur? En van VW busjes? En van hééél erg veel romantiek? Dan is winter kamperen met een Vw camper echt wat voor jou!

Vanaf € 299,-
Reserveer nu online Vraag vrijblijvend meer informatie aan

In de winter kamperen, wat een romantisch avontuur. Je bent (bijna) alleen op een prachtige camping in de natuur. Dan bij het kampvuur zitten met je liefste is natuurlijk he-le-maal het einde.

 

Is het niet koud?

Nee! En zeker niet als jij je goed voorbereid. Uiteraard zorg je voor waterdichte schoenen en kleed jij je warm aan. Vergeet je handschoenen, sjaal en muts niet. Maar, eenmaal bij het kampvuur, gewend aan de buitenlucht is het gewoon genieten. Voordat je gaat slapen zet je de 1600w elektra kachel in de camper aan en dan warmt de camper goed op. Tijdens het slapen kun je de kachel uit doen, want je ligt lekker dicht tegen je liefje aan. Onze ervaring is dat je het tijdens het rijden kouder hebt dan op de camping. De verwarming in de VW bus is niet ideaal.

Goed weergarantie

Tegen koud weer kun jij je natuurlijk prima kleden. Kijk maar naar Renske in ons filmpje. Maar regen is wel erg vervelend, je kunt dan niet bij het kampvuur zitten. Ook een BBQ is niet fijn als het regent. Daarom kun je je winterkampeer avontuur gratis uitstellen naar een ander moment als het de (zaterdag)avond weercijfers 5 of lager is op www.weeronline.nl.

Landgoed de Wielewaal

Vintage Road Trips is groot fan van landgoed de Wielewaal. Het terrein ligt verscholen in de bossen. Het is groot! Er is véél ruimte. Zeeën van ruimte alleen voor jou. bovendien ligt de camping op slechts 20km toeren vanaf onze garage in Amersfoort. Op de campingplaats mag je een lekker vuurtje stoken met het brandhout wat voor je klaarlicht.

Kampvuur en BBQ

Het kampvuur steek je aan voor de warmte en voor de romantiek. Hoewel de vonken letterlijk (en figuurlijk) voor de lucht vliegen, gaat de liefde nog steeds door de maag. Omdat je toch al met vuur aan het spelen bent, kun je net zogoed meteen de BBQ aansteken. Je kunt van ons een BBQ meekrijgen met kolen. Voor de boodschappen zorg je zelf, of bestel je ook via Vintage Road Trips.

Programma

De eerste dag haal je tussen 09.00 en 17.00 uur de camper op. Veel hoef je niet mee te nemen, want je gaat maar voor één nacht. Het volgende hebt je nodig voor een geslaagde wintercamp nacht.

  • Tandenborstel
  • Schone onderbroek
  • Boodschappen (kunnen wij ook voor zorgen)
  • Lakens (kunnen wij ook voor zorgen)
  • Kampeerspullen (borden, pannen, etc) is inbegrepen.

Je toert naar camping de Wielewaal. Dat is niet ver, dus als je wat extra wilt toeren kun je dat gerust doen. Denk bijvoorbeeld aan onze Veluwe route. Op de camping aangekomen ligt het brandhout al klaar. Je stookt een lekker vuurtje en je maakt (eventueel op de BBQ) een mooie dinertje klaar.

De volgend ochtend stook je het vuurtje nog weer even op, want ook in de ochtend is het koud! Tijd voor een gebakken eitje en dan lekker weer naar huis!

Winterkamperen
Twee dagen, één nacht met GRATIS camping en brandhout€ 299
Lakenset voor twee€ 30

Alle details over dit arrangement op een rij

De huur van de camper is inclusief een uitgebreide inventaris.
Bij het arrangement is een overnachting op camping de Wielewaal in Zeewolde inbegrepen. Er ligt daar brandhout voor je klaar! Op de camping is een mooi verwarmd sanitair gebouw, de camping is midden in de natuur en je hebt een gigantische campingplaats.
Een BBQ kan natuurlijk niet ontbreken, deze mag je zelf meenemen, maar voor €10 huur je onze BBQ met kolen.
Je kunt zelf je lakens meenemen, maar als je dat teveel gedoe vindt (voor je verrassing), willen wij de lakens ook voor je pakken (€25)
Tegen de kou kun je je wapenen, maar regen is vervelend, als er regen voorspeld is voor de avond dan kun je niet bij het kampvuur zitten en ook je BBQ wordt nat. Je kunt dan een ander weekend reserveren.
Je krijgt een GRATIS routeboek mee om een leuk stukje te gaan toeren door de mooie omgeving
Het ophalen van de camper is op de eerste dag (zaterdag) tussen 09.00 uur en 17.00 uur. Terugbrengen is de tweede dag tussen 09.00 en 17.00 uur, op zondag alleen tussen 15.00 en 17.00 uur.
Je kunt met z'n vieren met de VW camper mee, MAAR met z'n tweeën is wel zo romantisch.
Benzine is niet bij de huurprijs inbegrepen. Je krijgt de VW bus mee met een volle tank en wij verwachten deze met een volle tank weer terug. Het VW busje rijdt op Super+ (Euro98) benzine.
Onze campers zijn uitstekend verzekerd. Wij hebben een professionele verhuurverzekering en een uitgebreide 'schade voor inzittenden'-verzekering.
Bij de huur van de camper gelden twee vaste bestuurders per voertuig. Vooraf zijn extra bestuurders af te spreken tegen meerprijs.
In geval van een technisch mankement kun je rekenen op technische assistentie. Dit betekent telefonische bijstand, een reparatie ter plekke, afslepen, organisatie van vervangend vervoer of het brengen van een andere camper.
Er geldt een eigen risico van €1000. Het eigen risico is vooraf te verlagen naar €500 of €250 tegen een afkoopsom.

Route