VW T1 en T2 Camper rondreis Provence & Cote d’Azur Zuid-Frankrijk

  • Gele VW T2 camper huren door lavendelvelden in Frankrijk
  • T1 Spijlbus camper verhuur Cote d'Azur

Een T1 en T2 Volkswagen camper huur je voor het avontuur en de vrijheid. Onderweg zijn is je bestemming! Geniet van de prachtige landschappen en de mooie weggetjes die de Provence te bieden heeft. Is het ergens mooi en heb je het naar je zin, dan kun je nog een nachtje blijven. Bevalt het niet, dan rij je meteen weer door.

Je kunt in Zuid Frankrijk kiezen uit de volgende Volkswagen campers:

Vanaf € 399,-
Reserveer nu online Vraag vrijblijvend meer informatie aan

Voorbereiden rondreis

Toch is het handig om je camper road trip een beetje voor te bereiden. Uiteraard kunnen wij je hierbij helpen, of liever gezegd: klanten die je voor zijn gegaan helpen je hierbij. Hun verhalen en ervaringen hebben wij verwerkt in de onderstaande tips en globale routebeschrijving.

Klik hier voor meer informatie over de Prvence & Cote d’Azur

Fly-drive: camper huren bij Marseille Airport

Wil je op vakantie in de Provence? Vlieg dan goedkoop met Ryanair, EasyJet of KLM naar Marseille. Wij zorgen ervoor dat er een schitterende vakantie auto voor je klaarstaat!

Klik hier voor meer informatie over een camper huren vanaf Marseille Airport

Campings voor de camper reis

En hoe zit het dan met campingtips? Ook hiervoor hebben wij van onze klanten geleerd! Wat de één een goede camping vindt valt bij de ander zeker niet in de goede smaak. Of een camping bevalt hangt af van het budget, faciliteiten, kindvriendelijkheid, etc. etc. Kortom enige research en het opstellen van een lijstje met campings kan de vakantieplezier zeker vergroten. Om je vrijheid te behouden kun je steeds telefonisch de volgende camping proberen te reserveren.

Navigeren tijdens de camper reis

In de Volkswagen camper ligt standaard een Michelin kaart van de regio. Een navigatiesysteem is hier een waardevolle aanvulling op maar zeker niet ideaal om de hele tijd op te navigeren. Mooie wegen worden op de Michelin kaart aangegeven met een groene lijn. Kies een route met zoveel mogelijke ‘groene wegen’ en je bent verzekert van een prachtige roadtrip. Verdwalen kan niet, want onderweg zijn is je bestemming! Gebruik aan het einde van de dag het navigatiesysteem voor de laatste kilometers naar de camping.

Camper road trip

Huur je het Volkswagenbusje voor een week dan kun je een prachtige roadtrip maken van ongeveer 600 km. Rij naar het noorden en breng een bezoek aan Avignon. Volg vervolgens de D900 door de Luberon naar het oosten en bezoek ten noorden en zuiden van deze weg prachtige dorpen met unieke bezienswaardigheden zoals Gordes, Fontaine de Vaucluse, Roussillon, Bonnieux en Lourmarin. Rij via het Plateau de Valensole door naar het oosten voor de nodige verkoeling aan het meer van Saint-Croix en de Gorges-du-Verdon. Vanaf de Gorges-du-Verdon rijd je door de Provence Vert naar de kust voor een bezoek aan Saint-Tropez. Volg de kustlijn van de Cote d’Azur richting het westen via Le Lavandou, Bormes-les-Mimosas, Sanary-sur-Mer, Bandol en Cassis. Rij van Cassis naar de sfeervolle stad Aix-en-Provence waarna je alweer bijna terug bent.

Huur je de Volkswagen camper twee weken of meer dan kun je eerst wat meer naar het westen rijden om de Camarque, Arles, de Alpilles en Saint-Remy-de-Provence te verkennen. Ook kun je de Vaucluse en het gebied rond de Mont Ventoux ontdekken.

Klik hier om de route in Google-maps te bekijken!

De Provence en Cote d’Azur in volle glorie

Het bijzondere van de bovenstaande route is dat praktisch alles er in zit wat de Provence en Cote d’Azur te bieden hebben: bergen, wijn- en olijfgaarden, moeras, slaperige dorpjes, lavendelvelden, een meer, canyons, rivieren, de Middellandse Zee, havenstadjes, badplaatsen en historische en culturele steden!

HUREN VANUIT ZUID FRANKRIJK

T2 camper 4 persoons, seizoen
4 dagen€ €399
Extra dag€ €100
7 dagen€ €599
Extra dag vanaf 7 dagen€ €80
T2 camper 4 persoons, hoogseizoen 7/7 - 26/8
4 dagen€ €549
Extra dag€ €125
7 dagen€ €799
Extra dag vanaf 7 dagen€ €100
T1 camper 2 persoons, seizoen
4 dagen€ €599
Extra dag€ €150
7 dagen€ €899
Extra dag vanaf 7 dagen€ €120
T1 camper 2 persoons, hoogseizoen 7/7 - 26/8
4 dagen€ €699
Extra dag€ €175
7 dagen€ €1049
Extra dag vanaf 7 dagen€ €140

Alle details over dit arrangement op een rij

Minimum huurperiode is 4 dagen, daar verlengen per dag. Vertrek iedere dag mogelijk.
Verzekering, 150 kilometers per dag en technische assistentie inbegrepen
Eigen risico 1000 euro, te verlagen naar 500 euro.
De camper wordt verhuurt inclusief inventaris voor 4 personen.
Wij adviseren je om een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten.
Exclusief heen- en terugreis Provence.
Onze vestiging in Frankrijk is goed te bereiken met de auto, de trein en het vliegtuig. Vanaf de luchthaven en het TGV station bieden we een transfer aan.

Route