VW T2 personenbus huren

VW T2 personenbus huren

Wil je een VW bus huren die groot genoeg is voor een groepsuitje? Vintage Road Trips heeft twee exclusieve Volkswagen T2 busjes in de aanbieding die ruimte bieden aan maar liefst 8 personen! Kom vooral een kijkje nemen in onze showroom, want hier zijn wij echt trots op. Deze schitterende VW T2 is ideaal voor een onvergetelijke groepsactiviteit. Zo maak je een dagje genieten met z’n allen wel heel speciaal.

Voor één dag dit Volkswagen busje huren?

Met deze 8-persoons VW T2 bus rijd je overal in stijl naartoe. Naar jullie favoriete plekje, een grote stad of een charmant dorpje. Ook kun je deze bijzondere oldtimer bus huren om met een uitgelezen gezelschap een dagje of een lang weekeind te gaan toeren. De ruime en comfortabele T2 is perfect voor een bruiloft, vrijgezellenfeest of kinderparty. Voor een bedrijfsuitje of familiedag is deze Volkswagen klassieker vanzelfsprekend ook uitermate geschikt. We denken graag met je mee over de invulling van een buitengewone groepsactiviteit.

Als je een dag komt toeren kun je ook een leuke route van ons meekrijgen. We hebben diverse routes beschikbaar en onze routes zijn ook digitaal te vinden op deze website. Je huurt de VW bus voor één dag van 09.00 tot 18.00 uur. Als je hiernaast het contactformulier invult krijg je snel bericht betreft de tarieven en beschikbaarheid.

Meerdaagse trips, arrangementen en reistips

Wil je deze bijzondere 8-persoons VW bus huren en meerdere dagen op pad? Vintage Road Trips biedt onder meer arrangementen met originele overnachtingsplaatsen. Je kunt bij ons terecht voor reistips en we hebben geweldige routes voor meerdaagse toertochten uitgezet. Routes op papier krijg je gratis mee, ouderwets kaartlezen maakt een trip met een oldtimer T2 compleet! Je kunt ook kiezen voor ons GPS-navigatiesysteem met ingeladen routes voor ultiem toerplezier. We hebben ook gunstige tarieven voor wanneer je de VW bus nodig hebt voor een meerdaags programma voor je huwelijk of een andere bijzondere activiteit. Neem contact met ons op voor meer informatie, beschikbaarheid en tarieven.

Een rit met een VW T2 bus cadeau doen!

Wie bij ons een VW bus komt huren heeft meestal iets te vieren. Of het nu een verjaardag is, of de liefde of een andere bijzondere gelegenheid, vaak wordt een trip in een oldtimer cadeau gedaan. Bij ons kun je een cadeaubon aanschaffen zodat je de trip al cadeau kunt doen zonder een datum te vast te leggen. De gelukkige ontvanger kan dan met ons een afspraak maken om de voucher te verzilveren en te gaan genieten met onze mooie VW Bus. Je kunt de cadeaubon online aanschaffen. Je hebt de bon dan binnen 5 minuten in je mail box. Klik hier.

Ruime, mooie en perfect onderhouden VW T2 bus 

Vintage Road Trips heeft deze exclusieve VW T2 voor 8 personen beschikbaar. Met onze ruime ervaring weten wij als geen ander hoe de bus technisch en optisch moet zijn. Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring met het verhuren van onze klassieke VW busjes.

Wat is het verschil tussen onze verschillende VW bussen?

Vintage Road Trips verhuurt verschillende Volkswagen busjes. Volg je het nog? Hierbij even kort de verschillen.

  • Je kijkt nu naar de pagina over de VW T2 bus voor 8 personen. De T2 dat is het model van de jaren ’70. Vaak hebben de T2 bussen een reservewiel aan de voorkant. Daarnaast hebben de T2 bussen één groot voorraam. Deze bussen zijn ondertussen ook erg veel waard, maar ze zijn minder exclusief als de T1 busjes. In de 7-persoons VW bus kun je niet slapen. Deze busjes verhuren wij per dag.
  • We hebben ook een VW T1, dat is het eerste model van je jaren ’60. Je herkent dit busje aan het gespleten voorruit (spijl) en de karakteristieke v-vormige punt. De T1 bus is het meest exclusief en daarmee ook de duurste om te huren. In dit busje kan je niet slapen, maar wel met 8 personen in rijden. De T1 bus is per dag te huur. Meer informatie over de VW T1 bus
  • We hebben ook VW T2 campers. Dit is precies hetzelfde busje als hierboven maar dan ingericht als kampeerwagen. Dus met een bed én een hefdak. Je kunt er met vijf personen in rijden en met vier personen in slapen. Deze bussen verhuren we tijdens de zomer voor minimaal 4 dagen. Meer informatie over het huren van de T2 campers

Kies hier je huurlocatie

Vraag een offerte aan

Offerte aanvragen Nederland

Wil je liever reserveren voor Frankrijk, klik dan hierboven op de landkeuze

Je wordt doorgestuurd naar ons offerte aanvraagformulier op weloveoldtimers.nl