Volkswagen T1 Spijlbus camper huren in Zuid Frankrijk, Provence & Cote d'Azur

  • T1 Spijlbus camper huren in Zuid Frankrijk
  • T1 Spijlbus camper huren in Zuid Frankrijk
  • T1 Spijlbus camper huren in Frankrijk
  • T1 Spijlbus camper verhuur Provence

Huur een Volkswagen T1 Spijlbus camper en beleef een unieke vakantie in Zuid Frankrijk! De T1 camper heeft 5 zitplaatsen en 2 slaapplaatsen.

Start bij Marseille Airport en maak een bijzonder fly-drive naar de Provence en de Cote d’Azur. Toer over kleine weggetjes en op zoek naar gezellige campings zoals bijvoorbeeld de ‘camping a la ferme’ of te wel ‘kamperen bij de boer’. Op de ze manier bezoek je prachtige toeristische bestemmingen als de Camarque, Les Alpilles, Luberon, Vaucluse, Lac de Saint Croix, Gorges du Verdon, de baai van Saint Tropez en natuurlijk de Middenlandse Zee.

Vanaf € 599,- Bekijk alle prijzen
Reserveer nu online Vraag vrijblijvend meer informatie aan

Prijzen

Huren vanuit Frankrijk

Seizoen
4 dagen€599
Extra dag€150
7 dagen€899
Extra dag vanaf 7 dagen€120
Hoogseizoen 7/7 - 26/8
4 dagen€699
Extra dag€175
7 dagen€1049
Extra dag vanaf 7 dagen€140


Huren met een groep

Op zoek naar een bijzondere activiteit voor groepen? Je kunt bij Vintage Road Trips in Amersfoort voor een aantrekkelijke prijs oldtimers huren voor een spectaculaire beleving van hoge kwaliteit. Samen met vrienden, familie of collega’s beleef je hoe leuk het is om in een oldtimer te rijden. Gebruik onze handige groepencalculator om de exacte prijs voor jou groepsuitje te berekenen.

Naar de groepencalculator

Volkswagen T1 Spijlbus camper huren Zuid Frankrijk

Met dit type vintage Volkswagen camper bus ben je verplicht om te onthaasten. Je komt overal, als je er maar de tijd voor neemt. De naald van de snelheidsmeter wil niet verder dan 80 km/h. Je legt dus de wegenkaart op je schoot en je navigeert alleen langs de Provencaalse departementale en nationale wegen. Je komt er achter dat je op deze wegen met deze snelheid meer ziet en meer geniet van de omgeving. En als je net even vergeet dat je in een unieke camper rijdt dat is er een mede weggebruiker die zijn duim naar je omhoog steekt!

Klik hier voor meer informatie over Zuid-Frankrijk

Fly-drive: Volkswagen T1 spijlbus camper huren vanaf Marseille Airport

Wil je op vakantie in de Provence? Vlieg dan goedkoop met Ryanair, EasyJet of KLM naar Marseille. Wij zorgen ervoor dat er een schitterende vakantie-auto voor je klaarstaat!

Klik hier voor meer informatie over T2 Camper huren vanaf Marseille Airport

Camper reis Provence & Cote d’Azur

Het is leuk en handig om een camper road trip voor te bereiden, wij kunnen je hierbij helpen. De ervaringen van klanten die je voor gingen hebben we verwerkt in een globale routebeschrijving. Het resultaat: een reis van ca. 600 km met alles wat de Provence en Cote d’Azur te bieden hebben met bestemmingen als de Camarque, Les Alpilles, Luberon, Vaucluse, Lac de Saint Croix, Gorges du Verdon, de baai van Saint Tropez en natuurlijk de Middenlandse Zee. Je reist langs bergen, steden, authentieke dorpjes, rivieren, gorges, stranden, gezellige haventjes, badplaatsen en ga zo maar door.

Klik hier voor de T2 Camper reis Provence & Cote d’Azur

Volkswagen buscamper bezichtigen

Maak een afspraak om onze klassieke campers te bezichtigen in de showroom in Amersfoort, dan begint de voorpret al in eigen land en weet je precies waarmee je straks mee op reis gaat.

Alle details over de verhuur van deze oldtimer op een rij

De huur van de camper is inclusief een uitgebreide inventaris.
Je huurperiode start en eindigt op elke gewenste dag van de week.
Minimale huurperiode is 4 dagen. Je eerste huurdag begint om 09.00 uur. Je laatste huurdag eindigt om 18.00 uur.
Voor iedere huurdag krijg je 150 vrij te rijden kilometers. Extra kilometers kosten €0,25 per kilometer.
In de VW T1 campers kun je met 5 personen rijden, maar er kunnen maar 2 personen in slapen.
Benzine is niet bij de huurprijs inbegrepen. Je krijgt de VW bus mee met een volle tank en wij verwachten deze met een volle tank weer terug. Het VW busje rijdt op Super+ (Euro98) benzine.
Onze campers zijn uitstekend verzekerd. Wij hebben een professionele verhuurverzekering en een uitgebreide 'schade voor inzittenden'-verzekering.
Bij de huur van de camper gelden twee vaste bestuurders per voertuig. Vooraf zijn extra bestuurders af te spreken tegen meerprijs.
In geval van een technisch mankement kun je rekenen op technische assistentie. Dit betekent telefonische bijstand, een reparatie ter plekke, afslepen, organisatie van vervangend vervoer of het brengen van een andere camper.
Er geldt een eigen risico van €1000. Het eigen risico is vooraf te verlagen naar €500 tegen een afkoopsom.
Zowel in Amersfoort als in de Provence kun je jouw auto gratis bij ons parkeren tijdens je vakantie.
Je mag in onze campers rijden als je één jaar je rijbewijs hebt en minimaal 19 jaar oud bent.
Vanuit Frankrijk leveren wij technische assistentie in de departementen Bouches du Rhone, Var, Vaucluse en Alpes Hautes Provence.

Routes & Reizen

Je vindt Vintage Road Trips op de volgende locaties

Hoefseweg 11-a
3821 AE Amersfoort
T. +31 33 785 2000
Nederland
2035 Route des Baisses
13130 Berre L'Etang
T. +33 413 680146
Frankrijk