Huur een VW T2-busje in Amersfoort of Zuid Frankrijk

  • Witte VW T2 7-persoonsbus huren in Zuid-Frankrijk
  • Witte VW T2 7-persoonsbus huren in Zuid-Frankrijk

Wil je een VW busje huren? Dan ben je bij ons oldtimer verhuur bedrijf aan het juiste adres! Je kunt prachtige VW busjes huren voor  8 personen om heerlijk te toeren of voor bijzonder vervoer voor je trouwdag of vrijgezellenfeest.

Vanaf € 199,- Bekijk alle prijzen
Reserveer nu online Vraag vrijblijvend meer informatie aan

Prijzen

Huren vanuit Amersfoort

Dag 09.00-18.00 uur€199
Later inleveren per uur€20
Extra dag€100
Week of langer-10%
Wintertijd-10%

Huren vanuit Frankrijk

Dag 09.00-18.00 uur€199
Later inleveren per uur€20
Extra dag€100
Weekend vr-ma€399
Week of langer-10%
Wintertijd-10%


Huren met een groep

Op zoek naar een bijzondere activiteit voor groepen? Je kunt bij Vintage Road Trips in Amersfoort voor een aantrekkelijke prijs oldtimers huren voor een spectaculaire beleving van hoge kwaliteit. Samen met vrienden, familie of collega’s beleef je hoe leuk het is om in een oldtimer te rijden. Gebruik onze handige groepencalculator om de exacte prijs voor jou groepsuitje te berekenen.

Naar de groepencalculator

Volkswagen busje huren: 8-persoons VW T2!

Wil je een VW bus huren die groot genoeg is voor een groepsuitje? Vintage Road Trips heeft een exclusieve Volkswagen T2 bus in de aanbieding die ruimte biedt aan maar liefst 8 personen! Kom vooral een kijkje nemen in onze showroom, want hier zijn wij echt trots op. Deze schitterende VW T2 is ideaal voor een onvergetelijke groepsactiviteit. Zo maak je een dagje genieten met z’n allen wel heel speciaal.

Waarom dit Volkswagen busje huren?

Met deze 8-persoons VW T2 bus rijd je overal in stijl naartoe. Naar jullie favoriete plekje, een grote stad of een charmant dorpje. Ook kun je deze bijzondere oldtimer bus huren om met een uitgelezen gezelschap een dagje of een lang weekeind te gaan toeren. De ruime en comfortabele T2 is perfect voor een bruiloft, vrijgezellenfeest of kinderparty. Voor een bedrijfsuitje of familiedag is deze Volkswagen klassieker vanzelfsprekend ook uitermate geschikt. We denken graag met je mee over de invulling van een buitengewone groepsactiviteit.

Arrangementen en reistips

Wil je deze bijzondere 8-persoons VW bus huren en meerdere dagen op pad? Vintage Road Trips biedt onder meer arrangementen met originele overnachtingsplaatsen. Onder het kopje reizen vind je meer informatie over ons aanbod. Je kunt bij ons terecht voor reistips en we hebben geweldige routes voor toertochten uitgezet. Routes op papier krijg je gratis mee, ouderwets kaartlezen maakt een trip met een oldtimer T2 compleet! Je kunt ook kiezen voor ons GPS-navigatiesysteem met ingeladen routes voor ultiem toerplezier.

Ruime VW T2 bus huren vanuit Amersfoort 

Vintage Road Trips heeft deze exclusieve VW T2 voor 8 personen beschikbaar. Neem contact op voor meer informatie. Je kunt ook een (dag)trip met een T2 busje cadeau geven! Zie voor onze mogelijkheden tot het bestellen van een cadeaubon.

Een rit met een VW T2 bus cadeau doen!

Wie bij ons een VW bus komt huren heeft meestal iets te vieren. Of het nu een verjaardag is, of de liefde of een andere bijzondere gelegenheid, vaak wordt een trip in een oldtimer cadeau gedaan. Bij ons kun je een cadeaubon aanschaffen zodat je de trip al cadeau kunt doen zonder een datum te vast te leggen. De gelukkige ontvanger kan dan met ons een afspraak maken om de voucher te verzilveren en te gaan genieten met onze mooie VW Bus. Je kunt de cadeaubon online aanschaffen. Je hebt de bon dan binnen 5 minuten in je mail box. Klik hier.

Wat is het verschil tussen onze verschillende VW bussen?

Vintage Road Trips verhuurt verschillende Volkswagen busjes. Volg je het nog? Hierbij even kort de verschillen.

  • Je kijkt nu naar de pagina over de VW T2 bus voor 8 personen. De T2 dat is het model van de jaren ’70. Vaak hebben de T2 bussen een reservewiel aan de voorkant. Daarnaast hebben de T2 bussen één groot voorraam. Deze bussen zijn ondertussen ook erg veel waard, maar ze zijn minder exclusief als de T1 busjes. In de 7-persoons VW bus kun je niet slapen. Deze busjes verhuren wij per dag.
  • We hebben ook een VW T1, dat is het eerste model van je jaren ’60. Je herkent dit busje aan het gespleten voorruit (spijl) en de karakteristieke v-vormige punt. De T1 bus is het meest exclusief en daarmee ook de duurste om te huren. In dit busje kan je niet slapen, maar wel met 8 personen in rijden. De T1 bus is per dag te huur. Meer informatie over de VW T1 bus
  • We hebben ook VW T2 campers. Dit is precies hetzelfde busje als hierboven maar dan ingericht als kampeerwagen. Dus met een bed én een hefdak. Je kunt er met vijf personen in rijden en met vier personen in slapen. Deze bussen verhuren we tijdens de zomer voor minimaal 4 dagen. Meer informatie over het huren van de T2 campers

T2 busje huren in Zuid-Frankrijk

In hippie-stijl met 8 man toeren door de Provence en Cote d’Azur. In de Provence kun je zelfs twee VW busjes huren! Deze oldtimers huur je voor maximaal 8 personen per T2 bus. Dit is echt feestvervoer om te rijden langs de typische Provençaalse dorpen en door het prachtige landschap in Zuid Frankrijk.

Klik hier voor meer informatie over Zuid-Frankrijk

Fly-drive: T2 personenbus huren vanaf Marseille Airport

Boek een zo goedkoop mogelijke vlucht naar Marseille Airport, huur een T2 bus en start je road trip. Maak gebruik van onze comfortable pick-up en drop-off service.

Klik hier voor meer informatie over T2 personenbus huren vanaf Marseille Airport

T2 personenbus afleveren op vakantie locatie

Vintage Road Trips kan de T2 bus ook afleveren en weer ophalen op de plek waar je verblijft (in de Provence en Cote d’Azur). De aflever en ophaallocatie hoeft niet gelijk te zijn. Zo kun je een eigen road trip organiseren.

Klik hier voor meer informatie over het afleveren en ophalen van uw T2 bus op uw vakantie locatie.

Reizen met de T2 bus door Zuid Frankrijk

Je kunt met de T2 bus onze 3 tot 7-daagse chambre d’hotes (B&B) routes rijden door de Provence en Cote d’Azur. Ook kunnen we een unieke reis op maat (a la carte) voor je samen stellen.

Klik hier voor de diverse reizen door de Provence en Cote d’Azur

Alle details over de verhuur van deze oldtimer op een rij

We zijn op afspraak 7 dagen per week geopend.
Al onze VW bussen zijn in fantastische staat. Je krijgt een glimmende en schoon Volkswagen busje mee. De huur van de oldtimer is altijd inclusief schoonmaak.
In een VW bus gaan maximaal 8 personen.
Wij hebben een aantal routeboeken en routekaarten op papier beschikbaar welke gelden als routesuggestie.
Je kunt een gratis picknickmand met koffie, thee en picknickspullen meekrijgen.
Benzine is niet bij de huurprijs inbegrepen. Je krijgt de VW bus mee met een volle tank en wij verwachten deze met een volle tank weer terug. De klassieke Volkswagen rijdt op Super+ (Euro98) benzine.
Onze VW bussen zijn uitstekend verzekerd. Wij hebben een professionele verhuurverzekering en een uitgebreide 'schade voor inzittenden'-verzekering.
Er geldt een eigen risico van €1000. Het eigen risico is vooraf te verlagen naar €500 of €250 tegen een afkoopsom.
Je krijgt 150 vrij te rijden kilometers voor elke huurdag. Extra km's €0,25.
Bij de huur van een T2 busje gelden twee vaste bestuurder per voertuig. Vooraf zijn extra bestuurders af te spreken tegen meerprijs.
Voor 10% toeslag kun je 'flexibel huren'. Je kunt dan de gereserveerde huurdatum verplaatsen of annuleren bij slecht weer, ziekte of ander ongemak tot 36 uur van te voren.
Je mag in onze T2 bus rijden als je één jaar je rijbewijs hebt en minimaal 19 jaar oud bent.
In geval van een technisch mankement kun je rekenen op technische assistentie. Dit betekent telefonische bijstand, een reparatie ter plekke, afslepen, organisatie van vervangend vervoer of de levering van een andere VW bus.
Vanuit Amersfoort leveren wij technische assistentie tot 400 kilometer vanaf onze vestigingsplaats. Verder rijden is niet toegestaan.
Vanuit Aix-en-Provence leveren wij technische assistentie in de departementen Bouches du Rhone, Var, Vaucluse en Alpes Hautes Provence.
Oud Volkswagen busje huren: lekker onthaasten

Routes & Reizen

Je vindt Vintage Road Trips op de volgende locaties

Hoefseweg 11-a
3821 AE Amersfoort
T. +31 33 785 2000
Nederland
2035 Route des Baisses
13130 Berre L'Etang
T. +33 413 680146
Frankrijk