Volvo Amazon huren

Volvo Amazon huren

Bij Vintage Road Trips kun je oldtimers huren! Wij verhuren de oldtimer Volvo Amazon voor een exclusief dagje toeren. Je kunt de Volvo Amazon natuurlijk ook voor meerdere dagen huren. Waan je in de jaren ’50 met deze prachtige klassieker.

Zweeds vertier: Volvo Amazon

Onze Volvo Amazon is in 1982 geïmporteerd uit Zweden. Hierna is de Volvo Amazon ongeveer 25 jaar lang onderdeel geweest van een privéverzameling. Hierdoor heeft de Volvo weinig gereden en is daarom nog in super staat! De Amazon is zelfs zo goed onderhouden dat deze nog ongerestaureerd en helemaal roestvrij is. Om wat steenslag weg te werken is de buitenkant van de Volvo Amazon wel een keer professioneel overgespoten. Uiteraard is de Volvo technisch helemaal nagekeken en up-to-date gemaakt, zodat hij helemaal klaar is voor de verhuur.

Het bouwjaar van onze Volvo Amazon is 1960. Dit is één van de oudere types Amazon. Hierdoor heeft de Amazon onder andere een andere grill dan de latere Amazones en loopt de dashboardbekleding een stukje door over de deuren. Onze Volvo Amazon is ook nog een speciale editie wat duidelijk te zien is aan de kleurstelling met een gebroken witte lak en een zwart dak. De Volvo Amazon is voorzien van een licht interieur en biedt zowel voor als achterin voldoende ruimte voor voldoende zitruimte en eventueel een bruidsjurk.

Zelf aan het stuur

Kom je onze Volvo Amazon huren, dan mag je uiteraard zelf sturen. Wat een aandachttrekker! Uiteraard geven we voor vertrek een duidelijke instructie. Neem contact met ons op voor meer informatie, beschikbaarheid en tarieven. Zet er even bij wat je van plan bent, dan kunnen we jullie goed informeren.

Vraag een offerte aan

Offerte aanvragen Nederland

Wil je liever reserveren voor Frankrijk, klik dan hierboven op de landkeuze

Je wordt doorgestuurd naar ons offerte aanvraagformulier op weloveoldtimers.nl