Prijzen

Huren vanuit Amersfoort

Amersfoort
Dag ma-doVanaf € 199
Dag vrij-zonVanaf € 219
Vraag naar de tarieven voor langere huurperioden


Huren met een groep

Op zoek naar een bijzondere activiteit voor groepen? Je kunt bij Vintage Road Trips in Amersfoort voor een aantrekkelijke prijs oldtimers huren voor een spectaculaire beleving van hoge kwaliteit. Samen met vrienden, familie of collega’s beleef je hoe leuk het is om in een oldtimer te rijden. Gebruik onze handige groepencalculator om de exacte prijs voor jou groepsuitje te berekenen.

Naar de groepencalculator

Volvo Amazon huren

Bij Vintage Road Trips kun je oldtimers huren! Wij verhuren de oldtimer Volvo Amazon voor een exclusief dagje toeren. Je kunt de Volvo Amazon natuurlijk ook voor meerdere dagen huren. Waan je in de jaren ’50 met deze prachtige klassieker.

Zweeds vertier: Volvo Amazon

Onze Volvo Amazon is in 1982 geïmporteerd uit Zweden. Hierna is de Volvo Amazon ongeveer 25 jaar lang onderdeel geweest van een privéverzameling. Hierdoor heeft de Volvo weinig gereden en is daarom nog in super staat! De Amazon is zelfs zo goed onderhouden dat deze nog ongerestaureerd en helemaal roest vrij is. Om wat steenslag weg te werken is de buitenkant van de Volvo Amazon wel een keer professioneel overgespoten. Uiteraard is de Volvo technisch helemaal nagekeken en up-to-date gemaakt, zodat hij helemaal klaar is voor de verhuur.

Het bouwjaar van onze Volvo Amazon is 1960. Dit is één van de oudere types Amazon. Hierdoor heeft de Amazon onder andere een andere grill dan de latere Amazones en loopt de dashboardbekleding een stukje door over de deuren. Onze Volvo Amazon is ook nog een speciale editie wat duidelijk te zien is aan de kleurstelling met een gebroken witte lak en een zwart dak. De Volvo Amazon is voorzien van een licht interieur en biedt zowel voor als achterin voldoende ruimte voor voldoende zitruimte en eventueel een bruidsjurk.

Zelf aan het stuur

Kom je onze Volvo Amazon huren, dan mag je uiteraard zelf sturen. Wat een aandachttrekker! Uiteraard geven we voor vertrek een duidelijke instructie.

Alle opties beschikbaar bij deze old timer

Picknickmand met koffie en theeGRATIS
Routeboek of routekaartGRATIS
Verlagen eigen risico naar €25015% van de huurprijs
Verlagen eigen risico naar €50010% van de huurprijs
Picknickpakketjes (p.p.)€ 15
Toeslag meerdere bestuurders€ 10 vanaf de derde bestuurder

Alle details over de verhuur van deze oldtimer op een rij

We zijn op afspraak 7 dagen per week geopend.
Onze oldtimers zijn in fantastische staat. Je krijgt een glimmende en schone oldtimer mee. De huur van de oldtimer is altijd inclusief schoonmaak.
In de Volvo Amazon gaan maximaal 4 personen.
Wij hebben een aantal routeboeken en routekaarten beschikbaar welke gelden als routesuggestie.
Je kunt een gratis picknickmand met koffie, thee en picknickspullen meekrijgen.
Benzine is niet bij de huurprijs inbegrepen. Je krijgt de oldtimer mee met een volle tank en wij verwachten deze met een volle tank weer terug. De Volvo Amazon rijdt op Super+ (Euro98) benzine.
Onze oldtimers zijn uitstekend verzekerd. Wij hebben een professionele verhuurverzekering en een uitgebreide 'schade voor inzittenden'-verzekering.
Er geldt een eigen risico van € 1000. Het eigen risico is vooraf te verlagen naar € 500 of € 250 tegen een afkoopsom.
Je krijgt 100 vrij te rijden kilometers voor elke huurdag. Voor extra kilometers betaal je €0,35 per kilometer.
Bij de huur van een oldtimer gelden twee vaste bestuurders per voertuig. Vooraf zijn extra bestuurders af te spreken tegen meerprijs.
Je mag in onze oldtimers rijden als je één jaar je rijbewijs hebt en minimaal 21 jaar oud bent.
In geval van een technisch mankement kun je rekenen op technische assistentie. Dit betekent telefonische bijstand, een reparatie ter plekke, afslepen of organisatie van vervangend vervoer.

Je vindt Vintage Road Trips op de volgende locaties

Hoefseweg 11-a
3821 AE Amersfoort
T. +31 33 785 2000
Nederland
2035 Route des Baisses
13130 Berre L'Etang
T. +33 413 680146
Frankrijk