Trouwauto huren

  • 2cv trouwauto huren
  • VW T2 7-persoonsbus huren in Zuid-Frankrijk en Nederland
  • frankrijk provence trouwauto huren

Zoek jij vervoer voor je trouwdag? Wil jij een prachtige trouwauto huren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Kom vooral een kijkje nemen in onze showroom in het centraal gelegen Amersfoort. Onze showroom is goed bereikbaar. Eigen vervoer laat je veilig achter op ons terrein en station Amersfoort Schothorst ligt op loopafstand.

Vanaf € 159,- Bekijk alle prijzen
Reserveer nu online Vraag vrijblijvend meer informatie aan

Prijzen

Huren vanuit Frankrijk

Provence
2cv€ 399 (3 dagen)
Mehari€ 439 (3 dagen)
Kever Cabrio€ 519 (3 dagen)
VW T2 bus€ 519 (3 dagen)
VW T1 bus€ 729 (3 dagen)
Trouwpakket€ 50

Huren vanuit Amersfoort

Amersfoort
2cvVanaf €169
Kever CabrioVanaf €199
VW T2 busVanaf €229
VW T1 bus, Porsche 911 of Ford MustangVanaf €349


Huren met een groep

Op zoek naar een bijzondere activiteit voor groepen? Je kunt bij Vintage Road Trips in Amersfoort voor een aantrekkelijke prijs oldtimers huren voor een spectaculaire beleving van hoge kwaliteit. Samen met vrienden, familie of collega’s beleef je hoe leuk het is om in een oldtimer te rijden. Gebruik onze handige groepencalculator om de exacte prijs voor jou groepsuitje te berekenen.

Naar de groepencalculator

Klassieke Citroen 2cv huren als trouwauto 

Een cabrio oldtimer huren voor je bruiloft? Kies dan voor de Citroen 2cv, oftewel het lelijke Eendje. Bij Vintage Road Trips in Amersfoort zijn deze klassiekers bijzonder populair voor bruiloften. Dat is niet zo verwonderlijk, want je kunt bij ons kiezen uit verschillende kleuren en modellen cabrio Eendjes. Zo vind je altijd de 2cv klassieker die precies bij jullie wensen past. Kom voor een 2cv trouwauto kijken in onze Amersfoortse showroom!

Je huurt een cabrio 2cv trouwauto bij Vintage Road Trips al vanaf €159.

Klassieke Porsche 911 trouwauto

Rijden in een klassieke cabrio Porsche 911 is superspannend en voor velen een echte droomwens die uitkomt. We verhuren onze oldtimer Porsche 911 SC Targa dan ook regelmatig als bijzondere trouwauto. Reserveer deze uiterst sportieve en exclusieve trouwauto vandaag nog. Denk je over of wil je ook onze andere mooie klassiekers zien? Kom een kijkje nemen in onze Amersfoortse showroom!  Een originele Porsche trouwauto huren, dat geeft extra kleur aan de mooiste dag van je leven.

Je huurt een oldtimer Porsche trouwauto bij Vintage Road Trips in Amersfoort vanaf €410.

VW busje trouwauto huren

Een VW busje huren voor je bruiloft? Je kunt bij Vintage Road Trips in Amersfoort een VW busje als trouwauto huren. Zo kun je je bijvoorbeeld samen met je gasten verplaatsten. Denk je over het huren van een VW t1 busje als trouwauto? Kom een kijkje nemen in onze Amersfoortse showroom! We hebben een blauwe VW T2, een rode VW T1 bus te huur. Je kunt ook kiezen voor een VW T2 Westfalia camper als trouwauto. Je huurt een VW busje als trouwauto bij Vintage Road Trips al vanaf €310.

VW Kever Cabrio trouwauto huren

Een VW Kever cabrio als bijzondere trouwauto huren? Met deze klassieker uit de jaren zestig ben je even helemaal terug in de tijd. De Kever is echt een bijzonder romantische trouwauto, of je nu kiest voor maagdelijk wit (met leuke mand achterop) of origineel rood. Waar je ook voor kiest, met een Kever Cabrio als trouwauto huren geef je een bijzonder mooi tintje aan je bruiloft. Een Kever trouwauto huren is romantisch en stoer tegelijkertijd, want je krijgt deze oldtimer compleet met het kenmerkende, fenomenale motorgeluid. Hoe mooi wil je het hebben? Kom ook voor een klassieke VW Kever trouwauto kijken in onze Amersfoortse showroom!

Je kunt onze rode of witte Kever Cabrio trouwauto huren bij Vintage Road Trips in Amersfoort vanaf €210.

Ford Mustang Trouwauto huren

Een prachtige Amerikaanse cabrio huren voor je bruiloft? Kies je voor onze Ford Mustang dan kies je voor een Amerikaanse Musscle car, stijl, stoer en klasse. Onze mooie rode Mustang is erg populair voor bruiloften. Je huurt een Mustang V8 trouwauto bij Vintage Road Trips al voor €410.

Trouwauto op locatie gebracht

Wij brengen jouw trouwauto met heel veel plezier op jouw trouwlocatie. De kosten voor het brengen (en/of halen) hangen in grote mate af van hoe ver het is vanaf onze locatie in Amersfoort. Indien jullie een offerte willen voor de levering van de trouwauto op locatie, vermeld dan goed waar jullie trouwfeest zal plaatsvinden.

 

Trouwauto huren Zuid Frankrijk

Ga je in de Provence trouwen? Heb je zuiderse bruiloft, dan hoor daar natuurlijk ook een mooie trouwauto bij! Je kunt bij Vintage Road Trips Frankrijk terecht voor een mooie 2cv trouwauto in 13 verschillende kleuren. We hebben ook VW T2 busjes als trouwauto, een Kever Cabrio of een klassieke en stijlvolle Alfa Romeo Spider trouwauto.

Trouwauto bezorgen op je trouwlocatie

Vintage Road Trips kan de oldtimer ook afleveren en weer ophalen op de plek waar je trouwt (in de Provence en Cote d’Azur). De aflever en ophaallocatie hoeft niet gelijk te zijn. Zo kun je een eigen road trip organiseren.

Klik hier voor meer informatie over het afleveren en ophalen van uw oldtimer op uw trouw locatie.

Alle opties beschikbaar bij deze old timer

Verlagen eigen risico naar €50010% van de huurprijs
Verlagen eigen risico naar €25015% van de huurprijs
Toeslag meerdere bestuurders€ 10 vanaf de derde bestuurder

Alle details over de verhuur van deze oldtimer op een rij

Op afspraak zijn wij 7 dagen per week geopend
Op je trouwdag heb je wellicht geen tijd om de oldtimer op te halen of terug te brengen, dit kun je door iemand anders laten doen.
Al onze oldtimers zijn in fantastische staat. Je krijgt een glimmende en schone wagen mee. Zeker voor een trouwdag poetsen we altijd even extra!
Benzine is niet bij de huurprijs inbegrepen. Je krijgt de Kever mee met een volle tank en wij verwachten deze met een volle tank weer terug.
Onze oldtimers zijn uitstekend verzekerd. Wij hebben een professionele verhuurverzekering en een uitgebreide 'schade voor inzittenden'-verzekering.
Er geldt een eigen risico van €1000. Het eigen risico is vooraf te verlagen naar €500 of €250 tegen een afkoopsom.
Je krijgt 100 vrij te rijden kilometers voor elke huurdag Extra km's €0,35.
Bij de huur van een oldtimer gelden twee bestuurders per voertuig. Vooraf zijn extra bestuurders af te spreken tegen meerprijs.

Je vindt Vintage Road Trips op de volgende locaties

Hoefseweg 11-a
3821 AE Amersfoort
T. +31 33 785 2000
Nederland
2035 Route des Baisses
13130 Berre L'Etang
T. +33 413 680146
Frankrijk