Prachtige Porsche Speedster huren

Prijzen

Huren vanuit Amersfoort

Amersfoort/Nieuwegein
Dag ma-doVanaf € 319
Dag vr-zoVanaf € 359
Vraag naar de tarieven voor langere huurperioden


Huren met een groep

Op zoek naar een bijzondere activiteit voor groepen? Je kunt bij Vintage Road Trips in Amersfoort voor een aantrekkelijke prijs oldtimers huren voor een spectaculaire beleving van hoge kwaliteit. Samen met vrienden, familie of collega’s beleef je hoe leuk het is om in een oldtimer te rijden. Gebruik onze handige groepencalculator om de exacte prijs voor jou groepsuitje te berekenen.

Naar de groepencalculator

Oldtimer Porsche 356 Speedster huren

Bij Vintage Road Trips kun je een Porsche 356 Speedster huren! Wij verhuren een oldtimer Porsche 356 Speedster voor een exclusief dagje toeren. Een klassieke Porsche 356 Speedster huren laat dromen in vervulling gaan. Verras je partner, ga toeren met je zoon of vader of verwen jezelf. We verhuren de Porsche 356 Speedster ook regelmatig als bijzondere trouwauto.

Porsche 356 Speedster: een parel onder de oldtimers!

Deze prachtige Porsche 356 Speedster heeft een ivoorkleurige lak (origineel Porsche). Deze oldtimer heeft een donkerbruin lederen interieur en de cabrioletkap is beige. De Porsche 356 Speedster is een replica uit 1958. In Nederland rijden eigenlijk geen originele Porsche Speedsters rond, omdat deze niet verkrijgbaar en onbetaalbaar zijn. Alleen de echte Porsche-kenner ziet het verschil tussen het origineel en onze replica.

De Porsche 356 Speedster is in Nederland gebouwd en heeft een ingekort Kever cassis en een body van een Californische Vintage Speedster. Aangezien we de Porsche 356 Speedster in Nederland hebben laten bouwen, hebben we zelf de controle over de kwaliteit en betrouwbaarheid van deze prachtige klassieker. De Porsche 356 Speedster is voorzien van een speciale motor,  dus ook op dat vlak zal niemand de replica van het origineel onderscheiden. Met deze betrouwbare klassieker gooi je altijd hoge ogen.

Klassieke Porsche 356 Speedster huren: succes gegarandeerd

Oldtimer huren? Vintage Road Trips is hierin gespecialiseerd. Onze auto’s, busjes en campers zijn stuk voor stuk in zeer goede staat. Bovendien kennen we de regio en krijg je gratis advies over de mooiste routes en leukste activiteiten. Bij onze vestiging in Nieuwegein staan we graag voor u klaar om u deze prachtige oldtimer te laten zien.

Alle opties beschikbaar bij deze old timer

Picknickmand met koffie en theeGRATIS
Routeboek of routekaartGRATIS
Verlagen eigen risico naar €25015% van de huurprijs
Verlagen eigen risico naar €50010% van de huurprijs
Picknickpakketjes (p.p.)€ 15
Toeslag meerdere bestuurders€ 10 vanaf de derde bestuurder

Alle details over de verhuur van deze oldtimer op een rij

We zijn op afspraak 7 dagen per week geopend.
Onze oldtimers zijn in fantastische staat. Je krijgt een glimmende en schone oldtimer mee. De huur van de oldtimer is altijd inclusief schoonmaak.
In de Porsche 356 Speedster gaan maximaal 2 personen.
Wij hebben een aantal routeboeken en routekaarten beschikbaar welke gelden als routesuggestie.
Je kunt een gratis picknickmand met koffie, thee en picknickspullen meekrijgen.
Benzine is niet bij de huurprijs inbegrepen. Je krijgt de oldtimer mee met een volle tank en wij verwachten deze met een volle tank weer terug. De oldtimers rijden op Super+ (Euro98) benzine.
Onze oldtimers zijn uitstekend verzekerd. Wij hebben een professionele verhuurverzekering en een uitgebreide 'schade voor inzittenden'-verzekering.
Er geldt een eigen risico van € 1000. Het eigen risico is vooraf te verlagen naar € 500 of € 250 tegen een afkoopsom.
Je krijgt 100 vrij te rijden kilometers voor elke huurdag. Voor extra kilometers betaal je €0,35 per kilometer.
Bij de huur van een oldtimer gelden twee vaste bestuurders per voertuig. Vooraf zijn extra bestuurders af te spreken tegen meerprijs.
Je mag in onze oldtimers rijden als je één jaar je rijbewijs hebt en minimaal 21 jaar oud bent.
In geval van een technisch mankement kun je rekenen op technische assistentie. Dit betekent telefonische bijstand, een reparatie ter plekke, afslepen of organisatie van vervangend vervoer.

Routes & Reizen

Je vindt Vintage Road Trips op de volgende locaties

Hoefseweg 11-a
3821 AE Amersfoort
T. +31 33 785 2000
Nederland
2035 Route des Baisses
13130 Berre L'Etang
T. +33 413 680146
Frankrijk