Porsche speedster 356 huren

Porsche speedster 356 huren

Bij Vintage Road Trips kun je een Porsche 356 Speedster huren! Wij verhuren een oldtimer Porsche 356 Speedster voor een exclusief dagje toeren. Een klassieke Porsche 356 Speedster huren laat dromen in vervulling gaan. Verras je partner, ga toeren met je zoon of vader of verwen jezelf. We verhuren de Porsche 356 Speedster ook regelmatig als bijzondere trouwauto.

Porsche 356 Speedster: een parel onder de oldtimers!

Deze prachtige Porsche 356 Speedster heeft een ivoorkleurige lak (origineel Porsche). Deze oldtimer heeft een donkerbruin lederen interieur en de cabrioletkap is beige. De Porsche 356 Speedster is een replica uit 1958. In Nederland rijden eigenlijk geen originele Porsche Speedsters rond, omdat deze niet verkrijgbaar en onbetaalbaar zijn. Alleen de echte Porsche-kenner ziet het verschil tussen het origineel en onze replica.

De Porsche 356 Speedster is in Nederland gebouwd en heeft een ingekort Kever chassis en een body van een Californische Vintage Speedster. Aangezien we de Porsche 356 Speedster in Nederland hebben laten bouwen, hebben we zelf de controle over de kwaliteit en betrouwbaarheid van deze prachtige klassieker. De Porsche 356 Speedster is voorzien van een speciale motor,  dus ook op dat vlak zal niemand de replica van het origineel onderscheiden. Met deze betrouwbare klassieker gooi je altijd hoge ogen.

Trouwen in een Porsche Speedster oldtimer.

Deze bijzondere Porsche 356 Speedster geeft het gevoel van klasse. Deze elegante oldtimer is voorzien van een ivoorkleurige lak (origineel Porsche), heeft een beige cabrioletkap en een donkerbruin lederen interieur. Je maakt met deze Porsche 356 Speedster gegarandeerd een mooie entree op jullie bruiloft! Jullie mogen zelf rijden maar kunnen de oldtimer ook laten brengen (en weer laten ophalen) door ons op locatie. Vraag ons naar de mogelijkheden!

Huur de 356 voor één dag.

Wij verhuren de Porsche voor minimaal een dag van 09.00 tot 17.00 uur. We hebben geen aangepaste tarieven voor periodes korter dan één dag. Wel kun je de wagen langer huren. Bijvoorbeeld vanaf ‘s ochtends vroeg of tot ‘s avonds laat. Stuur ons een bericht met je plannen. We denken graag met je mee. In elk geval ontvang je binnen een dag een offerte op maat.

Klassieke Porsche 356 Speedster huren: succes gegarandeerd

Oldtimer huren? Vintage Road Trips is hierin gespecialiseerd. Onze auto’s, busjes en campers zijn stuk voor stuk in zeer goede staat. Bovendien kennen we de regio en krijg je gratis advies over de mooiste routes en leukste activiteiten. Bij onze vestiging in Nieuwegein staan we graag voor u klaar om u deze prachtige oldtimer te laten zien.

Vraag een offerte aan

Offerte aanvragen Nederland

Wil je liever reserveren voor Frankrijk, klik dan hierboven op de landkeuze

Je wordt doorgestuurd naar ons offerte aanvraagformulier op weloveoldtimers.nl