Porsche 911 huren

Porsche 911 huren

Wij verhuren een oldtimer Porsche 911 sc voor een exclusief dagje toeren, een spannend weekendje weg en zelfs voor een onvergetelijke rondreis. Wat houd je tegen? De keus is aan jou! Een klassieke Porsche 911 huren laat dromen in vervulling gaan. Verras je partner, ga toeren met je zoon, dochter, vader of moeder. Of verwen jezelf! We verhuren de Porsche 911 SC Targa ook als bijzondere trouwauto. Je kunt een rit met deze legendarische sportauto natuurlijk ook cadeau doen!

Porsche 911 Targa: legendarisch!

De klassieke Porsche 911 van eind jaren zeventig is de meest legendarische sportauto. Rijden in een oldtimer Porsche is een ongeëvenaarde ervaring. Je zit laag, maar iedereen kijkt naar je (op). Het geluid van de luchtgekoelde 6-cilinder motor, het schakelen en de manier van sturen: het is een belevenis die je nooit meer vergeet.

Als verrassing, voor je trouwdag, als blokvanger of om gewoon een dagje te toeren. De Porsche 911 SC Targa van Vintage Road Trips is gegarandeerd een succes. Je huurt de wagen van 09.00 tot 17.00 uur. Langer huren kan natuurlijk ook. Neem contact met ons op voor je wensen. We hebben aantrekkelijke tarieven voor meerdaagse trips.

Als je een dagje wilt toeren in onze Porsche 911 dan hebben wij leuke routes voor jullie uitgezet. We hebben prachtige routes uitgezet voor één of meerdere dagen. Je kunt de routes op papier meekrijgen of deze inzien op deze website.

Een Porsche oldtimer als trouwvervoer huren.

Deze bijzondere Porsche 911 geeft het gevoel van klasse. Deze bijzondere oldtimer is voorzien van een bronskleurige / gouden lak en heeft een zwart lederen interieur. Je maakt met deze Porsche 911  gegarandeerd een spetterende entree op jullie bruiloft! Jullie mogen zelf rijden en kunnen de oldtimer laten brengen en ophalen door ons op locatie. Vraag naar de mogelijkheden!

Een rit met een Porsche 911 cadeau doen!

Wie bij ons een klassieke Porsche komt huren heeft meestal iets te vieren. Of het nu een verjaardag is, of de liefde of een andere bijzondere gelegenheid, vaak wordt een trip in een oldtimer cadeau gedaan. Bij ons kun je een cadeaubon aanschaffen zodat je de trip al cadeau kunt doen zonder een datum te vast te leggen. De gelukkige ontvanger kan dan met ons een afspraak maken om de voucher te verzilveren en te gaan genieten met onze mooie Porsche 911. Je kunt de cadeaubon online aanschaffen. Je hebt de bon dan binnen 5 minuten in je mail box. Klik hier.

Vraag een offerte aan

Offerte aanvragen Nederland

Wil je liever reserveren voor Frankrijk, klik dan hierboven op de landkeuze

Je wordt doorgestuurd naar ons offerte aanvraagformulier op weloveoldtimers.nl