Klassieke Porsche 911 huren

Prijzen

Huren vanuit Amersfoort

Amersfoort
Dag ma-doVanaf € 299
Dag vrij-zonVanaf € 359
Vraag naar de tarieven voor langere huurperioden


Huren met een groep

Op zoek naar een bijzondere activiteit voor groepen? Je kunt bij Vintage Road Trips in Amersfoort voor een aantrekkelijke prijs oldtimers huren voor een spectaculaire beleving van hoge kwaliteit. Samen met vrienden, familie of collega’s beleef je hoe leuk het is om in een oldtimer te rijden. Gebruik onze handige groepencalculator om de exacte prijs voor jou groepsuitje te berekenen.

Naar de groepencalculator

Oldtimer Porsche 911 huren 

Bij Vintage Road Trips kun je oldtimers huren! Wij verhuren een oldtimer Porsche 911 sc voor een exclusief dagje toeren, een spannend weekendje weg en zelfs voor een onvergetelijke rondreis. Wat houd je tegen? De keus is aan jou!

Een klassieke Porsche 911 huren laat dromen in vervulling gaan. Verras je partner, ga toeren met je zoon of vader of verwen jezelf. We verhuren de Porsche 911 SC Targa ook regelmatig als bijzondere trouwauto. Je kunt een rit met deze legendarische sportauto natuurlijk ook cadeau doen!

Porsche 911: legendarisch!

De klassieke Porsche 911 van eind jaren zeventig is een legendarische sportauto. Rijden in een oldtimer Porsche is een ongeëvenaarde ervaring. Je zit laag, maar iedereen kijkt naar je (op). Het geluid van de luchtgekoelde 6-cilinder motor, het schakelen en de manier van sturen: het is een belevenis die je nooit meer vergeet.

Klassieke Porsche huren: succes gegarandeerd

Oldtimer huren? Vintage Road Trips is hierin gespecialiseerd. Onze auto’s, busjes en campers zijn stuk voor stuk in zeer goede staat. Bovendien kennen we de regio en krijg je gratis advies over de mooiste routes en leukste activiteiten.

Een rit met een Porsche 911 cadeau doen!

Wie bij ons een klassieke Porsche komt huren heeft meestal iets te vieren. Of het nu een verjaardag is, of de liefde of een andere bijzondere gelegenheid, vaak wordt een trip in een oldtimer cadeau gedaan. Bij ons kun je een cadeaubon aanschaffen zodat je de trip al cadeau kunt doen zonder een datum te vast te leggen. De gelukkige ontvanger kan dan met ons een afspraak maken om de voucher te verzilveren en te gaan genieten met onze mooie Porsche 911. Je kunt de cadeaubon online aanschaffen. Je hebt de bon dan binnen 5 minuten in je mail box. Klik hier.

Alle opties beschikbaar bij deze old timer

Nederland
Routeboek of routekaartGRATIS
Picknickmand met koffie en theeGRATIS
Picknickpakketjes (p.p.)€ 15
Verlagen eigen risico naar €50010% van de huurprijs
Verlagen eigen risico naar €25015% van de huurprijs
Toeslag meerdere bestuurders€ 10 vanaf de derde bestuurder

Alle details over de verhuur van deze oldtimer op een rij

Op afspraak zijn wij 7 dagen per week geopend.
Onze Porsche is in goede staat zowel technisch als optisch. Je krijgt een glimmende en schone wagen mee. De huur van de Porsche is altijd inclusief schoonmaak.
In een Porsche gaan maximaal 2 personen. Kinderen kunnen achterin in overleg.
Wij hebben een aantal routeboeken en routekaarten op papier beschikbaar welke gelden als routesuggestie.
Je kunt een gratis picknickmand met koffie, thee en picknickspullen meekrijgen.
Benzine is niet bij de huurprijs inbegrepen. Je krijgt de Porsche mee met een volle tank en wij verwachten deze met een volle tank weer terug. De Porsche rijdt op Super+ (Euro98) benzine.
Onze Porsche is uitstekend verzekerd. Wij hebben een professionele verhuurverzekering en een uitgebreide 'schade voor inzittenden'-verzekering.
Er geldt een eigen risico van €1000. Het eigen risico is vooraf te verlagen naar €500 of €250 tegen een afkoopsom. Eigen risico is niet geldig bij aanrijdingen met (veel) te hoge snelheid. Het circuit is verboden terrein.
Je krijgt 100 vrij te rijden kilometers voor iedere huurdag. Extra km's €0,35.
Bij de huur van de Porsche gelden twee vaste bestuurders per voertuig. Vooraf zijn extra bestuurders af te spreken tegen meerprijs.
Je mag in onze Porsche rijden als je één jaar je rijbewijs hebt en minimaal 21 jaar oud bent.
In geval van een technisch mankement kun je rekenen op technische assistentie. Dit betekent telefonische bijstand, een reparatie ter plekke, afslepen of organisatie van vervangend vervoer.
Dagje Porsche huren: ideaal cadeau
Een dag in droomauto 911
Perfect cadeau: Porsche 911 huren!
Porsche 911 huren: bijzonder cadeau!
Porsche 911 huren? Jongensdroom!

Routes & Reizen

Je vindt Vintage Road Trips op de volgende locaties

Hoefseweg 11-a
3821 AE Amersfoort
T. +31 33 785 2000
Nederland
2035 Route des Baisses
13130 Berre L'Etang
T. +33 413 680146
Frankrijk