Mini Cooper huren

Mini Cooper huren

Een Mini Cooper oldtimer huren staat garant voor een uitzonderlijk avontuur. Doe het dak open en voel de wind door je haren. De mensen zwaaien en steken een duim omhoog. Maak met deze Mini Cooper een fantastische trip.

Mini Cooper huren voor één dag

Vintage Road Trips verhuurt de Mini Cooper vanuit het centraal gelegen Hoogblokland. Schoon en mooi gespoten, glimmend gepoetst, gegarandeerd schadevrij. Al onze oldtimers zijn voorzien van een nieuw interieur en dak.

Onze nieuwste aanwinst, deze prachtige witte Mini Cooper uit 1988. De Mini heeft plek voor vier personen en voelt zich het prettigst bij een maximale snelheid van 90 kilometer per uur. Voel de wind in jullie haren, want het dak kan open! En maak een spetterende entree in deze Mini.

Je kunt de Mini Cooper huren voor één dag van 09.00 tot 17.00 uur. Ga op pad met een routeboek en toeristische informatie. Wij hebben voor jou alvast de beste dagroutes uitgezet. Zo ontdek je de mooiste plekken in de omgeving. Je bent natuurlijk niet verplicht om onze routes te volgen. Je mag ook je eigen programma maken. Laat ons weten wat je wilt, we denken graag met je mee.

MINI huren als trouwauto

Zien jullie jezelf al rijden in deze lieve witte Mini Cooper 1000 E S6 uit 1988? Hij staat garant voor veel bekijks onderweg en een verpletterende entree op jullie eigen bruiloft! Ze Mini heeft plek voor 4 personen, de bruidskindjes kunnen dus achter in gezellig met jullie meerijden. Jullie mogen zelf rijden in jullie eigen trouwauto maar kunnen uiteraard ook gebruik maken van een chauffeur of een breng en/of haalservice op locatie. Vraag ons naar de uitgebreide mogelijkheden!

OLDTIMER HUREN VOOR MEERDERE DAGEN

Wil je een Oldtimer MINI huren voor meerdere dagen? Je mag de Mini een extra dag houden voor een scherp tarief. Ook voor een meerdaagse georganiseerde reis zit je goed bij Vintage Road Trips. Ga op avontuur en wij zorgen desgewenst voor originele overnachtingsplaatsen en natuurlijk voor de mooiste routes.  Laat ons weten wat je plannen zijn en we denken graag met je mee.

PRACHTIGE OLDTIMERS – PERFECT ONDERHOUDEN

Vintage Road Trips verhuurt al oldtimers sinds 2006. De kwaliteit van het wagenpark heeft altijd hoog in het vaandel gestaan. Onze oldtimers zijn allemaal (zo goed als) roestvrij. De wagens zijn prachtig gespoten (staan goed in de lak) hebben nieuwe bumpers, nieuwe daken, nieuwe interieurs, etc. Voor elke verhuur worden de wagens uitgezogen en goed gepoetst. Je huurt gegarandeerd een hele mooie en schone oldtimer.

Vraag een offerte aan

Offerte aanvragen Nederland

Wil je liever reserveren voor Frankrijk, klik dan hierboven op de landkeuze

Je wordt doorgestuurd naar ons offerte aanvraagformulier op weloveoldtimers.nl