Mini Cooper huren

Mini Cooper huren

Een Mini Cooper huren? Een Mini Cooper huren staat garant voor een uitzonderlijk avontuur. Doe het dak open en voel de wind door je haren. De mensen zwaaien en steken een duim omhoog. Maak met de Mini Cooper een fantastische trip.

Mini Cooper huren voor één dag

Vintage Road Trips verhuurt de Mini Cooper vanuit het centraal gelegen Hoogblokland. Schoon en mooi gespoten, glimmend gepoetst, gegarandeerd schadevrij. Al onze oldtimers zijn voorzien van een nieuw interieur en dak.

Onze nieuwste aanwinst, deze prachtige witte Mini Cooper uit 1988. De Mini heeft plek voor vier personen en voelt zich het prettigst bij een maximale snelheid van 90 kilometer per uur. Voel de wind in jullie haren, want het dak kan open! En maak een spetterende entree in deze Mini.

Je kunt de Mini Cooper huren voor één dag van 09.00 tot 18.00 uur. Ga op pad met een routeboek en toeristische informatie. Wij hebben voor jou alvast de beste dagroutes uitgezet. Zo ontdek je de mooiste plekken in de omgeving. Je bent natuurlijk niet verplicht om onze routes te volgen. Je mag ook je eigen programma maken. Laat ons weten wat je wilt, we denken graag met je mee.

OLDTIMER HUREN VOOR MEERDERE DAGEN

Wil je een Oldtimer Eend huren voor meerdere dagen? Je mag de mini een extra dag houden voor een scherp tarief. Ook voor een meerdaagse georganiseerde reis zit je goed bij Vintage Road Trips. Ga op avontuur en wij zorgen desgewenst voor originele overnachtingsplaatsen en natuurlijk voor de mooiste routes.  Laat ons weten wat je plannen zijn en we denken graag met je mee.

PRACHTIGE OLDTIMERS – PERFECT ONDERHOUDEN

Vintage Road Trips verhuurt al oldtimers sinds 2006. De kwaliteit van het wagenpark heeft altijd hoog in het vaandel gestaan. Onze oldtimers zijn allemaal (zo goed als) roestvrij. De wagens zijn prachtig gespoten (staan goed in de lak) hebben nieuwe bumpers, nieuwe daken, nieuwe interieurs, etc. Voor elke verhuur worden de wagens uitgezogen en goed gepoetst. Je huurt gegarandeerd een hele mooie en schone oldtimer.

Vraag een offerte aan

Offerte aanvragen Nederland

Wil je liever reserveren voor Frankrijk, klik dan hierboven op de landkeuze

Je wordt doorgestuurd naar ons offerte aanvraagformulier op weloveoldtimers.nl