MG B huren

MG B huren

Bij Vintage Road Trips kun je oldtimers huren! Wij verhuren de oldtimer MG B voor een exclusief dagje toeren. Je kunt de MG B natuurlijk ook voor meerdere dagen huren. Waan je in de jaren ’50 met deze prachtige klassieker.

Veel bekijks in onze MG B

Deze witte MG B is origineel in 1965 in Nederland geleverd. Deze MG B kenmerkt zich door het klassieke dashboard, de zwart leren stoelen voorzien van witte bies, de spaakvelgen, originele chromen bumpers en het chromen kofferrekje.  De MG B is voorzien van een donker interieur en biedt voorin voldoende zitruimte en eventueel een grote bruidsjurk.

Zelf aan het stuur

Kom je onze MG B huren, dan mag je uiteraard zelf sturen. Wat een aandachttrekker! Uiteraard geven we voor vertrek een duidelijke instructie. Neem contact met ons op voor meer informatie, beschikbaarheid en tarieven. Zet er even bij wat je van plan bent, dan kunnen we jullie goed informeren.

Trouwen

Zijn jullie nog opzoek naar bijzonder trouwvervoer waarmee jullie en spetterende entree kunnen maken op jullie eigen bruiloft? Dan is onze stoere MG B echt wat voor jullie! Wij kunnen, indien gewenst, de oldtimer komen brengen op locatie en s’avonds weer ophalen op jullie feestlocatie. Vraag ons naar de mogelijkheden!

Vraag een offerte aan

Offerte aanvragen Nederland

Wil je liever reserveren voor Frankrijk, klik dan hierboven op de landkeuze

Je wordt doorgestuurd naar ons offerte aanvraagformulier op weloveoldtimers.nl