Kever Cabrio huren - Amersfoort of Zuid Frankrijk

  • Volkswagen Kever Cabrio verhuur Provence
  • Rode VW Kever cabrio huren in Amersfoort Nederland
  • Kever cabrio verhuur Frankrijk
  • Huur een witte kever cabrio
  • VW Kever Cabrio reis Cote d'Azur
  • Witte kever cabrio verhuur Amersfoort
  • Kever Cabrio huren Zuid Frankrijk

Huur een Volkswagen Kever Cabrio en beleef plezier in deze bijzondere 4 persoons cabriolet tijdens een dagje toeren, weekend weg of een unieke rondreis! Onze Classic Kever Cabrio is ook een prachtige trouwauto’s.

Vanuit onze vestiging in Amersfoort en ontdek de provincie Utrecht met de Utrechtse Heuvelrug, de Veluwe en Gooi en Vecht met een routeboek en toeristische informatie.

Je kunt de Oldtimer Kever Cabrio ook huren bij onze vestiging in Zuid Frankrijk. Start bij Marseille Airport en ontdek de kleine weggetjes van de Provence of rij langs de Middenlandse Zee in de Cote d’Azur. Een unieke rijervaring met de zon in uw gezicht en de wind door uw haren.

Vanaf € 179,- Bekijk alle prijzen
Reserveer nu online Vraag vrijblijvend meer informatie aan

Prijzen

Huren vanuit Amersfoort

Dag ma-doVanaf € 179
Dag vrij-zonVanaf € 199
Vraag naar de tarieven voor langere huurperioden

Huren vanuit Frankrijk

Dag (alleen met cadeaubon)€ 269
Weekend vr-zo€ 439
Extra dag€ 90
Week of langer-10%


Huren met een groep

Op zoek naar een bijzondere activiteit voor groepen? Je kunt bij Vintage Road Trips in Amersfoort voor een aantrekkelijke prijs oldtimers huren voor een spectaculaire beleving van hoge kwaliteit. Samen met vrienden, familie of collega’s beleef je hoe leuk het is om in een oldtimer te rijden. Gebruik onze handige groepencalculator om de exacte prijs voor jou groepsuitje te berekenen.

Naar de groepencalculator

Volkswagen Kever Cabrio huren

Als je een dag toeren écht bijzonder wilt maken, dan moet u onze 4 persoons Kever Cabrio Oldtimer huren. Dit is stijlvol vervoer voor uw trouwdag, bijzondere verjaardag of gewoon voor een lang gewenste dag toeren. Heerlijk met het dak open, geef je de wagen alle aandacht en geeft alles en iedereen die je passeert gepaste aandacht aan jouw terug. Onze perfect gerestaureerde Kever Cabrio huren betekend een gevoel van vrijheid dat terug gaat tot in de jaren ’70 met de wind door je haren en een glimlach op je gezicht.

Kever Cabrio oldtimer huren voor één dag

Bij Vintage Road Trips ben je aan het goede adres als je voor een dag een Classic Kever Cabrio huren wilt. Rij lekker waar je heen wilt met het dakje open. Wil je liever routesuggesties? Maak dan gebruik van onze routesuggesties op papier, dus ouderwets kaartlezen. Daarnaast hebben we ook een navigatiesysteem dat je kunt meenemen. Waar je ook voor kiest, een Kever Cabrio huren betekent altijd ultiem toerplezier.

Meerdere dagen met VW Kever Cabrio rijden

Een VW Kever cabrio huren en wat langer wegblijven dan één dag? Wel zo relaxt en geen enkel probleem bij Vintage Road Trips. Bij meerdaagse arrangementen kunnen we ook voor originele overnachtingsplaatsen zorgen.

Een rit met een Kever Cabrio cadeau doen!

Wie bij ons een Kever Cabrio komt huren heeft meestal iets te vieren. Of het nu een verjaardag is, of de liefde of een andere bijzondere gelegenheid, vaak wordt een trip in een oldtimer cadeau gedaan. Bij ons kun je een cadeaubon aanschaffen zodat je de trip al cadeau kunt doen zonder een datum te vast te leggen. De gelukkige ontvanger kan dan met ons een afspraak maken om de voucher te verzilveren en te gaan genieten met onze mooie Kever cabrio. Je kunt de cadeaubon online aanschaffen. Je hebt de bon dan binnen 5 minuten in je mail box. Klik hier.

Volkswagen Kever Cabrio huren Zuid Frankrijk

Volkswagen Kever is de ideale 4 persoons Cabrio voor de Zuid Franse Provence & Cote d’Azur. Op de snelweg heb je niet veel te zoeken, je rijdt over kleine weggetjes, met uitzicht op lavendelvelden en afslagen naar wijnhuizen. In de Provence & Cote d’Azur schijnt de zon gemiddeld 300 dagen per jaar, dus neem je zonnebrandcrème mee!  Het geweldige klimaat, de vele bezienswaardigheden en het diverse landschap maken Zuid Frankrijk de ideale plek voor een Road Trip!

Klik hier voor meer informatie over de Provence & Cote d’Azur

Fly-drive: Classic Kever Cabrio huren vanaf Marseille Airport

Wil je op vakantie in de Provence? Vlieg dan goedkoop met Ryanair, EasyJet of KLM naar Marseille. Wij zorgen ervoor dat er een schitterende vakantie-auto voor je klaarstaat!

Klik hier voor meer informatie over Kever huren vanaf Marseille Airport

Kever Volkswagen Cabrio afleveren op je vakantie locatie

Vintage Road Trips kan de Volkswagen Kever Cabrio ook afleveren en weer ophalen op de plek waar je verblijft (in de Provence en Cote d’Azur). De aflever en ophaallocatie hoeft niet gelijk te zijn. Zo kun je een eigen Road Trip organiseren.

Klik hier voor meer informatie over afleveren van je Kever op je vakantie locatie

Reizen met Kever Cabrio Oldtimer in Frankrijk

Je kunt met de VW Kever cabrio onze 3 tot 7-daagse chambre d’hotes (B&B) routes rijden door de Provence en Cote d’Azur. Ook kunnen we een unieke reis op maat (a la carte) voor je samen stellen.

Klik hier voor meer informatie over Kever reizen in Zuid Frankrijk

Alle opties beschikbaar bij deze old timer

Amersfoort
Routeboek of routekaartGRATIS
Picknickmand met koffie en theeGRATIS
Picknickpakketjes (p.p.)€ 15
Verlagen eigen risico naar €50010% van de huurprijs
Verlagen eigen risico naar €25015% van de huurprijs
Toeslag meerdere bestuurders€ 10 vanaf de derde bestuurder
Provence
Routeboek of routekaartGRATIS
Verlagen eigen risico naar €50010% van de huurprijs
Verlagen eigen risico naar €25015% van de huurprijs
Privé: Navigatiesysteem€ 25
Kinderzitje (1-2 jaar)€ 25
Flexibel huren10% van de huurprijs
Toeslag meerdere bestuurders (FR)€ 10 per dag, per bestuurder (max €50, per bestuurder)

Alle details over de verhuur van deze oldtimer op een rij

We zijn op afspraak 7 dagen per week geopend.
Al onze Kever Cabrio's zijn in fantastische staat. Je krijgt een glimmende en schone Kever mee. De huur van de Kever is altijd inclusief schoonmaak.
In een Kever Cabrio gaan maximaal 4 personen.
Wij hebben een aantal routeboeken en routekaarten op papier beschikbaar welke gelden als routesuggestie.
Je kunt een gratis picknickmand met koffie, thee en picknickspullen meekrijgen.
Benzine is niet bij de huurprijs inbegrepen. Je krijgt de Kever mee met een volle tank en wij verwachten deze met een volle tank weer terug. De Kever rijdt op Super+ (Euro98) benzine.
Onze Kevers zijn uitstekend verzekerd. Wij hebben een professionele verhuurverzekering en een uitgebreide 'schade voor inzittenden'-verzekering.
Er geldt een eigen risico van € 1000. Het eigen risico is vooraf te verlagen naar € 500 of € 250 tegen een afkoopsom.
Je krijgt 100 vrij te rijden kilometers per huurdag. Extra km's € 0,35
Bij de huur van een Kever gelden twee vaste bestuurders per voertuig. Vooraf zijn extra bestuurders af te spreken tegen meerprijs.
Je mag in onze Kevers rijden als je één jaar je rijbewijs hebt en minimaal 21 jaar oud bent.
In geval van een technisch mankement kun je rekenen op technische assistentie. Dit betekent telefonische bijstand, een reparatie ter plekke, afslepen, organisatie van vervangend vervoer of de levering van een andere Kever.
Kever huren: dit smaakt naar meer!
Kever huren voor roadtrip to the North Sea
Super dagje VW Kever cadeau!

Routes & Reizen

Je vindt Vintage Road Trips op de volgende locaties

Hoefseweg 11-a
3821 AE Amersfoort
T. +31 33 785 2000
Nederland
2035 Route des Baisses
13130 Berre L'Etang
T. +33 413 680146
Frankrijk