Prijzen

Huren vanuit Amersfoort

Amersfoort hele jaar
Dagprijs ma-doVanaf € 159
Dagprijs vr-zoVanaf € 179
Vraag naar de tarieven voor langere huurperioden


Huren met een groep

Op zoek naar een bijzondere activiteit voor groepen? Je kunt bij Vintage Road Trips in Amersfoort voor een aantrekkelijke prijs oldtimers huren voor een spectaculaire beleving van hoge kwaliteit. Samen met vrienden, familie of collega’s beleef je hoe leuk het is om in een oldtimer te rijden. Gebruik onze handige groepencalculator om de exacte prijs voor jou groepsuitje te berekenen.

Naar de groepencalculator

De nieuwe Fiat 500 zie je tegenwoordig overal rijden. Bij ons is het mogelijk een origineel Nederlandse Fiat 500 uit 1968 te huren. Wij zijn erg blij dat we deze Fiat 500 hebben gevonden, want de historie is uniek. Zoals gezegd is het origineel een in Nederland geleverde oldtimer.

Historie Fiat 500

Wij pas de derde eigenaar en is alle historie bekend. Wij hebben zelfs de originele servicebonnen die nieuw bij de Fiat 500 werden geleverd.

De oude Fiat 500 is eigenlijk onder te verdelen in drie hoofdcategorieën. Onze Fiat 500 is daarbij in de delen in de middelste categorie. De oudere Fiat 500 hebben nog de deurtjes verkeerd om en de nieuwe klassieke Fiat 500 heeft al een plastic dashboard. Onze Fiat 500 is zoals gezegd een soort tussenmodel, waarbij de deuren als wel opengaan op de “normale” manier en de oldtimer het karakteristieke stalen dashboard in de kleur van de auto heeft en de kleine kilometerteller.

Een unieke beleving

Uiteraard is de Fiat 500 voorzien van een open dakje, zodat u heerlijk met het gezicht in de zon kan toeren. Het interieur van de Fiat 500 is rood. Helaas is het in verband met de veiligheid niet mogelijk om met de Fiat 500 over de snelweg te rijden. Het is alleen mogelijk de Fiat binnen een straal van 30 km van Amersfoort te huren.

Alle opties beschikbaar bij deze old timer

Picknickmand met koffie en theeGRATIS
Routeboek of routekaartGRATIS
Verlagen eigen risico naar €25015% van de huurprijs
Verlagen eigen risico naar €50010% van de huurprijs
Picknickpakketjes (p.p.)€ 15
Toeslag meerdere bestuurders€ 10 vanaf de derde bestuurder

Alle details over de verhuur van deze oldtimer op een rij

We zijn op afspraak 7 dagen per week geopend.
Onze oldtimers zijn in fantastische staat. Je krijgt een glimmende en schone oldtimer mee. De huur van de oldtimer is altijd inclusief schoonmaak.
In de Fiat 500 gaan maximaal 4 personen.
Wij hebben een aantal routeboeken en routekaarten beschikbaar welke gelden als routesuggestie.
Je kunt een gratis picknickmand met koffie, thee en picknickspullen meekrijgen.
Benzine is niet bij de huurprijs inbegrepen. Je krijgt de oldtimer mee met een volle tank en wij verwachten deze met een volle tank weer terug. De Fiat 500 rijdt op Super+ (Euro98) benzine.
Onze oldtimers zijn uitstekend verzekerd. Wij hebben een professionele verhuurverzekering en een uitgebreide 'schade voor inzittenden'-verzekering.
Er geldt een eigen risico van € 1000. Het eigen risico is vooraf te verlagen naar € 500 of € 250 tegen een afkoopsom.
Je krijgt 100 vrij te rijden kilometers voor elke huurdag. Voor extra kilometers betaal je €0,35 per kilometer.
Bij de huur van een oldtimer gelden twee vaste bestuurders per voertuig. Vooraf zijn extra bestuurders af te spreken tegen meerprijs.
Je mag in onze oldtimers rijden als je één jaar je rijbewijs hebt en minimaal 21 jaar oud bent.
In geval van een technisch mankement kun je rekenen op technische assistentie. Dit betekent telefonische bijstand, een reparatie ter plekke, afslepen of organisatie van vervangend vervoer.

Je vindt Vintage Road Trips op de volgende locaties

Hoefseweg 11-a
3821 AE Amersfoort
T. +31 33 785 2000
Nederland
2035 Route des Baisses
13130 Berre L'Etang
T. +33 413 680146
Frankrijk