Kinderfeestje? VW bus huren!

Leuk kinderfeestje en een dagje erop uit? Een gewone auto is vaak te klein. Waarom geen oldtimer huren waarin alle kinderen samen passen! Pret onderweg gegarandeerd en zelfs de kids na afloop weer thuisbrengen is een echt feestje! Bij Vintage Road Trips kun je terecht voor bijzonder vervoer waarmee je kinderfeestje gegarandeerd slaagt. Onze blauwe oldtimer VW T2 bus kan 7 personen aan en is leuk voor jongens én meisjes. Kom gerust een kijkje nemen in onze showroom vol klassiekers uit lang vervlogen tijden!

Ruime VW bus huren voor leuke kinderfeestjes

Op zoek naar tips voor leuk kinderfeestje? Waar je het kinderfeestje ook viert: het vervoer is mooi geregeld met deze exclusieve T2 bus van Vintage Road Trips. Het feest begint natuurlijk al als iedereen de bus in de gaten krijgt. Instappen maar! Met deze 7-persoons VW T2 bus rijd je met de kinderen overal in stijl naartoe. Een bijzondere feestlocatie of een roadtrip met 6 kinderen? Geen probleem: ze passen er stuk voor stuk in en het is nog superleuk ook! De luchtgekoelde motor achterin de bus maakt een heel speciaal geluid. Alle kids zit lekker hoog: zo kan iedereen goed zien hoe mensen onderweg naar jullie zwaaien en hun duim op steken. Want reken maar dat je goed in de belangstelling staat met deze klassieke, goed onderhouden oldtimer.

Extra’s VW busje huren voor kinderfeestje

Je kunt de oldtimer VW bus huren voor één of meerdere dagen. De ruime en comfortabele VW T2 is perfect voor een dagje op stap met 6 personen. Vintage Road Trips kent de omgeving als geen ander, we hebben ook tips voor leuke kinderfeestlocaties en kunnen zorgen voor picknick attributen.

Ga voor meer informatie naar onze verhuurpagina voor deze mooie VW T2 bus.