Speurtocht – Zoek en vind de mooiste wegen!

Terug

Oldtimers huren voor een speurtocht

Wil je één of meerdere oldtimers huren voor groepsactiviteiten zoals een familiedag, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest? Met een een oldtimer groepsuitje beleef je gegarandeerd een hoop plezier! Vintage Road Trips in Amersfoort biedt speurtochten met blinkende VW Kevers en kleurrijke cabrio Citroën 2CV’s.

Leuke speurtochten met een oldtimer

Zoek je een ongedwongen programma en ben je nieuwsgierig naar de omgeving? Wil je lekker toeren over mooie kleine wegen? Bij Vintage Road Trips Amersfoort hebben we een aantal mooie speurtochten voor je samengesteld. Je kunt kiezen. Toer je door het Gooi, over de Veluwe of rijd je liever langs de mooie rivieren in de Betuwe?

Je kunt alle dagen van de week oldtimers huren voor een speurtocht vanuit Amersfoort op maat. We passen ons aan jullie wensen aan, je kunt vertrekken en eindigen wanneer je wil. Lunchen of dineren onderweg? Geen probleem! Picknicken onderweg en dineren achteraf? Perfect idee! Je kunt het dagje uit met oldtimers inrichten precies zoals je wil en we denken graag met je mee over het het ideale programma.

In colonne langs mooie wegen

Boek je een speurtocht met oldtimers bij Vintage Road Trips dan vertrek je vanuit Amersfoort met blinkende VW Kevers of cabrio Eenden naar keuze. Eigen auto’s laat je achter in Amersfoort. We ontvangen je met koffie en thee en je krijgt een leuke en vlotte uitleg over de puzzelrit, de geschiedenis van jullie oldtimers en de vaardigheden die komen kijken bij het rijden in oldtimers als de VW Kever en Citroen 2cv. Alle chauffeurs krijgen korte, duidelijke en persoonlijke rij-instructies, want in een oldtimer gaat alles net even anders! Iedereen met een rijbewijs kan rijden tijdens de oldtimer speurtocht. Deelname is mogelijk met minimaal 6 en maximaal 60 personen.

Fotopuzzel

Naast het routeboek van Vintage Road Trips krijg je een foto puzzel mee. Dit zijn een 25-tal foto’s die je onderweg in de juiste volgorde moet zetten. Degene die dit het beste doet wint. Naast de foto puzzel krijg je nog een aantal andere opdrachten mee. Zo wordt je gevraagd om ook zelf wat originele foto’s te maken.

Al met al is deze speurtocht vooral ongedwongen. De accent ligt op het toeren en niet op de wedstrijd. Deze opzet is leuk voor familiefeesten met meerdere generaties. Ook voor vrijgezellenfeesten is dit erg leuk, je kunt naar harte lust je programma aanvullen met eigen accenten.

Toeren door de Betuwe, het Gooi of over de Veluwe

Betuwe: Houd je van het Hollandse rivierenland? Kom dan een dag toeren met je favoriete oldtimer door de Betuwe. Je toert vanuit Amersfoort zuidwaarts en gaat over twee veerponten. Onderweg toer je over dijken en langs boomgaarden. In het voorjaar geniet je van de prachtige bloesem. In de zomer koop je langs de weg de beste aardbeien en kersen. In het najaar kom je terug met een kofferbak vol appels en peren.
Gooi: Houd je van mooie huizen? Laat je dan verassen door het Gooi. Je toert langs prachtige huizen, door chique dorpen en langs mooie kleine wegen. Je toert vanuit Amersfoort westwaarts richting Amsterdam, door Blaricum en Huizen via Naarden en Breukelen en terug langs de Loosdrechtse Plassen. Deze route is in de zomer het mooiste, maar kan prima het hele jaar worden gereden.
Veluwe: Lekker toeren over de Veluwe? Dat kan met onze Veluwe route! Je toert heerlijk door het bos. Geniet van dit prachtige stukje Nederland. De Veluwe is het hele jaar mooi, elk seizoen heeft zo z’n eigen charmes.

Voorbeeld programma

 •     10.30 – Ontvangst in Amersfoort.
 •     11.00 tot 13.00 uur – Speurtocht deel 1
 •     13.00 tot 14.30 uur – High tea in een gezellig café
 •     14.30 tot 16.30 uur – Speurtocht deel 2
 •     16.30 – Verzamelen in Amersfoort voor prijsuitreiking.

Of:

 •     13.00 – Ontvangst in Amersfoort.
 •     13.30 tot 15.00 uur – Speurtocht deel 1
 •     15.00 tot 16.00 uur – Picknick onderweg met zelf meegenomen lekkers
 •     16.00 tot 17.30 uur – Speurtocht deel 2
 •     17.30 – Verzamelen in Amersfoort voor prijsuitreiking.

Mogelijkheden voor catering: alles onder 1 dak

Uiteraard worden jullie altijd gastvrij ontvangen in onze sfeervolle garage vol met schitterende oldtimers. Na een kop koffie of thee en een duidelijke uitleg kunnen jullie vertrekken. Je kunt bij ons voor vertrek (of bij terugkomst) gebruik maken van de volgende mogelijkheden:

 • Lunch bij vertrek. Wij zorgen ervoor dat de tafels zijn gedekt en dat er belegde broodjes voor jullie klaarstaan.
 • ’s Ochtends vergaderen, ’s middags rijden. Jullie kunnen van onze garage gebruik maken voor een (korte) vergadering of team overleg. Er is een beamer beschikbaar.
 • Borrel bij terugkomst. Hebben jullie wat te vieren? Dan kunnen jullie na het rijden met de oldtimers bij ons even blijven borrelen. Wij zorgen voor de drankjes en enkele borrelhapjes.
 • Diner bij terugkomst. Je wilt met je groep na de activiteit wat gaan eten. De tafels staan gedekt als jullie terugkomen met de oldtimers. Dit is qua tijd hartstikke efficiënt en ook nog eens voordelig en efficiënt. We hebben verschillende mogelijkheden. Denk aan een frietkraam,  een BBQ, Biologisch Italiaans, Indische rijsttafel of stampot. Laat ons weten wat je wensen zijn. We denken graag met je mee.