Puzzelrit met oldtimers

Wil je één of meerdere oldtimers huren voor een groepsactiviteit zoals een familiedag, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest? Met een een oldtimer groepsuitje beleef je gegarandeerd een hoop plezier! Vintage Road Trips in Hoogblokland biedt puzzelritten met blinkende VW Kevers en kleurrijke cabrio Citroën 2cv’s.

Puzzelrit oldtimers voor groepen

We hebben van deze puzzelrit met oldtimers een hilarisch, uitdagend en competitief spel gemaakt waarbij het draait om samen werken en keuzes maken terwijl je geniet van een prachtige omgeving. De puzzeltocht bestaat uit een kaart en verschillende hilarische, cryptische en uitdagende opdrachten. Er zijn vragen te beantwoorden, je krijgt foto-opdrachten en je verzamelt  souvenirs als aandenken aan deze onvergetelijk dag. Het programma zorgt voor competitie tussen de verschillende teams.

Je navigeert door de omgeving met een ouderwetse kaart. De kaart is dé manier van navigeren uit het tijdperk van de oldtimer. Met je team rij je naar de diverse opdrachten. Deze opdrachten staan niet in een logische volgorde, dus met je team maak je zelf je parcours. Daarbij kom je regelmatig andere oldtimers tegen, zij zijn immers op zoek naar dezelfde vragen, maar hanteren een andere volgorde. Je houdt de tijd in de gaten, want je wordt op tijd verwacht op de tussenstop en op het eindpunt. Kortom, een hilarische en toch vrijblijvende tocht vol verrassingen!

Puzzelen en toeren met een oldtimer cabriolet: VW Kever of Citroen 2cv

Boek je een tocht met oldtimers bij Vintage Road Trips dan vertrek je vanuit Hoogblokland met blinkende VW Kevers of cabrio Eenden naar keuze. Eigen auto’s laat je achter in Hoogblokland. We ontvangen je met koffie en thee en je krijgt een leuke en vlotte uitleg over de puzzelrit, de geschiedenis van jullie oldtimers en de vaardigheden die komen kijken bij het rijden in oldtimers als de VW Kever en Citroen 2cv. Alle chauffeurs krijgen korte, duidelijke en persoonlijke instructies, want in een oldtimer gaat alles net even anders! Iedereen met een rijbewijs kan rijden tijdens de oldtimer puzzelrit. Deelname is mogelijk met minimaal 6 en maximaal 60 personen.

Programma puzzelrit oldtimers

Het programma duurt ten minste 3 uur en nooit langer dan 5,5 uur. Houd rekening met een half uur voor het verzamelen, ontvangst en de uitleg. Ook het terugkomen en de prijsuitreiking duurt ten minste een half uur.

Idee 1:

 • 10.30 – Ontvangst in Hoogblokland.
 • 11.00 tot 12.30 uur – Puzzeltocht deel 1
 • 12.30 tot 13.30 uur – Picknick in het bos
 • 13.30 tot 15.00 uur – Puzzeltocht deel 2
 • 15.00 uur – Verzamelen in Hoogblokland voor prijsuitreiking en afsluiting

Idee 2:

 • 13.30 – Ontvangst in Hoogblokland.
 • 14.00 tot 15.30 uur – Puzzeltocht deel 1
 • 15.30 tot 16.30 uur – High tea in een cafeetje
 • 16.30 tot 18.00 uur – Puzzeltocht deel 2
 • 18.00 – Verzamelen in Hoogblokland voor prijsuitreiking en afsluiting, aansluitend diner in Hoogblokland.

Idee 3:

 • 15.00 – Ontvangst in Hoogblokland.
 • 15.30 tot 17.30 uur – Puzzeltocht
 • 17.30 – Verzamelen in Hoogblokland voor prijsuitreiking en afsluiting, aansluitend diner in Hoogblokland.

Graag stellen wij met jullie het ideale programma samen, eventueel uitgebreid en aangevuld met extra opties naar wens.

Puzzelrit oldtimers op maat

Je kunt alle dagen van de week oldtimers huren voor een puzzelrit vanuit Hoogblokland op maat. We passen ons aan jullie wensen aan, je kunt vertrekken en eindigen wanneer je wil. Lunchen of dineren onderweg? Geen probleem! Picknicken onderweg en dineren achteraf? Perfect idee! Je kunt het dagje uit met oldtimers inrichten precies zoals je wil en we denken graag met je mee over het het ideale programma.

MOGELIJKHEDEN VOOR CATERING: ALLES ONDER 1 DAK

Uiteraard worden jullie altijd gastvrij ontvangen in onze sfeervolle garage vol met schitterende oldtimers. Na een kop koffie of thee en een duidelijke uitleg kunnen jullie vertrekken. Je kunt bij ons voor vertrek (of bij terugkomst) gebruik maken van de volgende mogelijkheden:

 • Lunch bij vertrek. Wij zorgen ervoor dat de tafels zijn gedekt en dat er belegde broodjes voor jullie klaarstaan.
 • ’s Ochtends vergaderen, ’s middags rijden. Jullie kunnen van onze garage gebruik maken voor een (korte) vergadering of team overleg. Er is een beamer beschikbaar.
 • Borrel bij terugkomst. Hebben jullie wat te vieren? Dan kunnen jullie na het rijden met de oldtimers bij ons even blijven borrelen. Wij zorgen voor de drankjes en enkele borrelhapjes.
 • Diner bij terugkomst. Je wilt met je groep na de activiteit wat gaan eten. De tafels staan gedekt als jullie terugkomen met de oldtimers. Dit is qua tijd hartstikke efficiënt en ook nog eens voordelig en efficiënt. We hebben verschillende mogelijkheden. Denk aan een frietkraam,  een BBQ, Biologisch Italiaans, Indische rijsttafel of stampot. Laat ons weten wat je wensen zijn. We denken graag met je mee.

Offerte aanvragen