Groepen

Groepen

Vintage Road Trips Hoogblokland is gespecialiseerd in leuke bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeesten!

Ben je een bedrijfsuitje aan het organiseren? Of gaat een vriend of vriendin trouwen en regel jij de vrijgezellendag? Vier jij je verjaardag? Samen met vrienden, familie of collega’s beleef je hoe leuk het is om in een oldtimer te rijden. Wij organiseren onder meer toertochten en puzzelritten voor jong en oud voor bijvoorbeeld een middag of een hele dag.

Je kunt bij Vintage Road Trips in Hoogblokland voor een aantrekkelijk prijs oldtimers huren voor een spectaculaire beleving. Onze oldtimers zijn van hoge kwaliteit, prachtig onderhouden zowel technisch als optisch. Neem contact met ons op en bespreek de mogelijkheden. Wij denken niet graag in standaard programma’s, we denken mee met elke klant om de beleving zo goed mogelijk te laten aansluiten op de wensen.

Leukste uitje van Midden-Nederland!

Wij zijn gevestigd in Hoogblokland, lekker centraal in Midden Nederland. Vanuit Hoogblokland kun je bijvoorbeeld toeren door de Betuwe, langs molens en rivieren, door polders en over pontjes. Wij zijn gevestigd op 3 minuten rijden van afslag Meerkerk A27 en op 5 minuten lopen van treinstation Arkel.

Vanuit Hoogblokland kunnen wij onze oldtimers op locatie brengen in heel Nederland. Klik hieronder voor meer informatie over het huren van oldtimers op locatie.

Eigen programma

Huur onze oldtimers en volg een eigen programma. Niets is ons te gek!

Vintage Road Trips in Hoogblokland heeft prachtige 2CV's, VW busjes of Kevers perfect geschikt voor origineel groepsvervoer tijdens vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes of andere groepsactiviteiten. Je kunt ze zelf ophalen in Hoogblokland of wij brengen de wagens naar jouw locatie. Alles is mogelijk, we denken graag met je mee. Vintage Road Trips heeft veel ervaring in het organiseren van bedrijfsuitjes op maat!

Je kunt onze prachtige oldtimers gebruiken voor jouw eigen programma voor 2 tot 175 personen.

Meer informatie

Puzzelrit (vanaf 1 oldtimer)

Huur onze oldtimers en doe een puzzelrit. TIP! Voor je familiedag!

Wil je één of meerdere oldtimers huren voor een originele en ontspannende groepsactiviteit? Als je gaat toeren met een oldtimer beleef je gegarandeerd een hoop plezier! Vintage Road Trips in Hoogblokland biedt een gratis puzzelrit aan met bijv. blinkende VW Kevers of busjes en kleurrijke cabrio Citroën 2 CV’s voor geweldige groepsuitjes. Deze rit is leuk voor bijvoorbeeld een familiedag, vrienden uitje of zussendag. Of als romantisch uitje voor jullie jubileum. Echter, een ontspannen (kleinschalig) bedrijfsuitje kan ook!

Lees meer over onze gratis puzzelrit door de mooie omgeving van Hoogblokland.

Meer informatie

Speurtocht (vanaf 2 oldtimers)

Huur onze oldtimers voor een rally speurtocht. TIP! Voor je Bedrijfsuitje of Vrijgezellenfeest!

Vintage Road Trips heeft een hilarische rally speurtocht uitgezet. Organiseer je een bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest? Met dit programma heb je gegarandeerd succes! Je toert niet achter elkaar aan, maar alle wagens zoeken zelf naar de antwoorden op de vragen. Je komt elkaar steeds weer tegen. Tijdens de gezamenlijke tussenstop heb je tijd om bij te kletsen en te evalueren. Met dit oldtimer groepsuitje is leuk vanaf 6 personen, maar kan ook gereden worden met bijvoorbeeld 100+ personen!

De rally speurtocht van Vintage Road Trips - het leukste uitje van Midden Nederland!

Meer informatie