VW busjes voor 8 personen

Wat is er nou leuker om met z’n allen in een VW busje rond te toeren? We hebben verschillende VW bussen voor onvergetelijke rondritten. Stap in met z’n allen en geniet!

Vanaf € 49,75
Reserveer nu online Vraag vrijblijvend meer informatie aan

VW busjes huren

Een oldtimer huren waar je met een heel gezelschap in past? Vintage Road Trips in Amersfoort heeft prachtige VW T2 en VW T1 busjes. Deze originele Volkswagen klassiekers zijn perfect voor origineel groepsvervoer tijdens vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes of andere groepsactiviteiten.

Op pad vanuit Amersfoort

Samen op pad met een VW T2 bus vanuit het centraal gelegen Amersfoort? Een ervaring om nooit meer te vergeten. Deze VW oldtimer huren doe je bijvoorbeeld voor een gala-avond, fotoshoot, weekeindje weg of een bijzonder feestje, want wij zijn heel flexibel. Je kunt onze Volkswagen oldtimer huren voor één of meerdere dagen en je bepaalt zelf wanneer je de busjes komt halen en brengen. Wij passen ons aan jullie wensen aan.

VW T2 of VW T1 busje huren – tarieven

Je kunt onze VW oldtimer busjes huren vanaf € 219 per dag. Dat betekent dat je van 09.00 tot en met 18.00 uur met je groep van de bus kunt genieten. Langer genieten? Deze bijzondere oldtimer huren voor een langere periode is natuurlijk ook mogelijk. Een extra dag kost € 100 voor een T2 bus.

Extra opties VW T2 of VW T1 oldtimerbusje huren

Lunchen of dineren onderweg? Geen probleem! Picknicken onderweg en dineren achteraf? Perfect idee. Wij kunnen bijvoorbeeld zorgen voor picknickmandjes en bijzonder locaties voor lunch, picknick of diner.

Vintage Road Trips is 7 dagen per week open van 09.00 tot 18.00 uur. Je kunt de hele dag gebruik maken van onze mooie VW bussen. Je bent dus niet gebonden aan vooraf vastgestelde vertrek tijden.

Wil je een puzzeltocht doen onze onze VW bussen? Zie hieronder een voorbeeld programma als suggestie:

  • 10.30 – Ontvangst in Amersfoort
  • 11.00 tot 12.30 uur – Puzzeltocht/ Rally deel 1
  • 12.30 tot 13.30 uur – Picknick in het bos
  • 13.30 tot 15.00 uur – Puzzeltocht/ Rally deel 2
  • 15.00 uur – Verzamelen in Amersfoort voor prijsuitreiking en afsluiting
  • Eventueel afsluiten met een gezellige barbecue
Dit is jouw prijs: Vul het formulier in, dan word je prijs hier geupdate

Je kunt onze VW oldtimer busjes huren vanaf € 219 per dag. Dat betekent dat je van 09.00 tot en met 18.00 uur met je groep van de bus kunt genieten. Langer genieten? Deze bijzondere oldtimer huren voor een langere periode is natuurlijk ook mogelijk. Een extra dag extra kost € 100 voor een T2 bus.