Vrijgezellendag Amersfoort

Op zoek naar een originele activiteit voor een vrijgezellenfeest? Met oldtimers huren doe je de aanstaande bruid of bruidegom een enorm plezier! Begin de dag goed met een toertocht of puzzelrit vanuit Amersfoort in blinkende VW Kevers of kleurrijke cabrio Eendjes en je vrijgezellenfeest kan niet meer stuk!

Vanaf € 49,75
Reserveer nu online Vraag vrijblijvend meer informatie aan

VW Kever of 2cv voor uniek vrijgezellenfeest

Je broer of zus stapt in het huwelijksbootje? Je beste vriend of vriendin gaat trouwen? Een uitje met oldtimers is een prachtig begin van een origineel vrijgezellenfeest voor vrouwen of mannen. Je bent van harte welkom in onze showroom in Amersfoort om de mogelijkheden te bespreken. Wij zijn flexibel en gespecialiseerd in groepsactiviteiten en bijzonder groepsvervoer. Je kunt onze oldtimers huren voor een dagje toeren en nog leuker is het als je onze unieke vrijgezellenfeest puzzeltocht boekt!

Puzzeltocht oldtimers voor vrijgezellenfeest

Je kunt bij ons VW Kevers en Citroën 2cv  of VW bus oldtimers huren inclusief hilarische puzzeltocht. Tijdens het rijden ga je verschillende uitdagingen aan met elkaar en ondertussen geniet je van de mooie omgeving en elkaars gezelschap. Lekker kletsen terwijl je achter het stuur van een unieke klassieker zit. Mooi weer? Rol de dakjes van de 2cv’s op! Iedereen met een rijbewijs kan tijdens jouw unieke vrijgezellenfeest rijden in onze oldtimers.

De puzzeltocht bestaat uit een kaart en verschillende hilarische, cryptische en uitdagende opdrachten. De antwoorden op deze opdrachten kun je vinden op een aangewezen plek op de kaart. Met je groepje rij je naar deze plek en aldaar vind je het antwoord of doe je de opdracht. Daarna doe je een volgende opdracht. Deze opdrachten staan niet in een logische volgorde, dus met je auto maak je zelf je eigen route. Daarbij kom je regelmatig andere oldtimers tegen, zij zijn immers op zoek naar dezelfde vragen, maar hanteren een andere volgorde. Je houdt de tijd in de gaten, want je wordt op tijd verwacht op de tussenstop en op het eindpunt. Kortom, een hilarische en toch vrijblijvende tocht vol verrassingen!

Oldtimers voor vrijgezellendag langs ‘memory lane’

Wil je de vrijgezel verrassen met een tour langs ‘memory lane’? Heb je zelf een route en een bestemming, dan kun je onze oldtimers huren als origineel vervoer. Stap met z’n allen in onze mooie Citroën 2cv’s (cabrio 🙂 VW Kevers (Rock ’n Roll 🙂 of VW bussen (met z’n allen :-). Graag vernemen wij wat je plannen zijn en we helpen je graag met de organisatie van een onvergetelijke invulling van de vrijgezellendag!

Programma origineel vrijgezellenfeest Amersfoort

Kies je voor oldtimers huren bij Vintage Road Trips inclusief puzzeltoertocht? In onze showroom in Amersfoort staan glanzende VW Kevers of cabrio Eenden klaar voor jou, de aanstaande bruid of bruidegom en al je vrienden en vriendinnen. Je kunt natuurlijk al wat eerder komen, om de oldtimer voor de aanstaande bruid of bruidegom speciaal te versieren.

Tijdens onze oldtimer vrijgezellen puzzeltoertocht rij je vanuit Amersfoort over charmante wegen langs bijzondere plekjes. Onderweg leer je elkaar goed kennen, want samen moet je vragen beantwoorden en opdrachten uitvoeren. Weer terug in Amersfoort staat er een drankje klaar en een prijs voor het winnende team van de vrijgezellen puzzeltoertocht.

Hieronder twee recente programma’s als suggestie:

 • 10.30 – Ontvangst in Amersfoort
 • 11.00 tot 12.30 uur – Puzzeltocht deel 1
 • 12.30 tot 13.30 uur – Picknick in het bos
 • 13.30 tot 15.00 uur – Puzzeltocht deel 2
 • 15.00 uur – Verzamelen in Amersfoort voor prijsuitreiking en afsluiting
 • Eventueel afsluiten met een gezellige barbecue

En zo kan het ook, een rally vanuit Amersfoort:

 •     13.30 – Ontvangst in Amersfoort eventueel met Lunch
 •     14.00 tot 15.30 uur – Rally deel 1
 •     15.30 tot 16.30 uur – High tea in een gezellig café
 •     16.30 tot 18.00 uur – Rally deel 2
 •     Einde programma, eventueel aansluitend BBQ tussen de Oldtimers
Dit is jouw prijs: Vul het formulier in, dan word je prijs hier geupdate

Kosten puzzeltocht vrijgezellenfeest

Oldtimers huren inclusief hilarische puzzelrit voor jouw bijzondere vrijgezellenfeest in Amersfoort  kost €180 per 2cv of Kever. Er gaan maximaal 4 mensen in een oldtimer, dus je betaald €45 per persoon bij vier personen in de oldtimer inclusief vele extra’s. Deze prijs is inclusief:

 • Huur van de oldtimers: één cabrio Eend per 4 personen
 • Benzinekosten: tanken is niet nodig
 • Picknickmand met koffie en thee
 • Kaartenmateriaal voor onderweg
 • Vragen en opdrachten
 • Koffie of thee bij vertrek
 • Frisdrank en prijsuitreiking bij terugkomst
 • Bereken je prijs
 • Wil je een VW Busje voor 7 personen huren? Klik dan hier.

 • De BBQ na afloop word niet mee berekend in de prijs hierboven omdat het om een vanaf prijs gaat. Als je deze aanvinkt zullen wij hierover contact met je opnemen.

Extra’s voor je vrijgezellenfeest in Amersfoort

Een lunch of high tea halverwege de rit in een gezellig café, diner na afloop in een Amersfoorts restaurant, suggesties voor extra activiteiten of tips voor aantrekkelijke stopplaatsen.

Voor €10 p.p. zorgen we voor lunch bij vertrek.

Voor €10 p.p krijg je een goed gevulde picknickmand mee met broodjes, drinken, fruit en wat te snoepen.

Vanaf €7,50 p.p. kun je na je rit een uurtje blijven borrelen

Vanaf ongeveer €32,50 kun je bij ons barbecuen inclusief vlees, salades, stokbrood én onbeperkt drank! Vraag ons voor meer informatie.