Toertocht op locatie

Wil de oldtimers huren vanaf jouw locatie? Wij parkeren ze voor jouw bedrijf, restaurant, hotel of huwelijkslocatie!

Vanaf € 80 p.p.
Reserveer nu online Vraag vrijblijvend meer informatie aan

Oldtimers huren op jouw locatie

Exclusief in ons aanbod: oldtimers huren op jouw locatie. Wij brengen onze klassiekers waar je wenst, of het nu de parkeerplaats van een bedrijf is, een evenemententerrein of feestlocatie. Bijzondere ideeën voor een bedrijfsevenement, vrijgezellenfeest, een onvergetelijke dag uit met familie of vrienden? Vintage Road Trips in Amersfoort denkt graag met je mee. En met oldtimers huren op locatie maak je er gegarandeerd iets bijzonders van.

Oldtimers huren op locatie: dat is feest!

Je feestlocatie vol oldtimers: alle gasten kijken verrast op. Een parkeerterrein met mooi glanzende VW Kevers, Citroen 2cv’s of VW busjes laat lang vervlogen tijden herleven. Ons pakket oldtimers huren op locatie staat garant voor een bijzonder avontuur. Rijden in een klassieker is een belevenis die deelnemers niet snel zullen vergeten: de ronkende motor achterin de Kever, het bijzondere schakelen in een mooie lelijke Eend, het machtige stuur van een oldtimer VW camper. Oldtimers rijden: alles is anders, vrolijk en charmant. Alles gaat ook langzamer, voorbijgangers zwaaien en steken hun duim op.

Oldtimers huren op onze feestlocatie: hoe doen we dat?

Al onze oldtimers zijn in uitstekende staat en staan te popelen om te vertrekken naar de locatie van je keuze. Afhankelijk van locatie en gewenst aantal oldtimers brengen wij onze Kevers, cabrio Eenden en VW camperbusjes per trailer of met chauffeur. Begeleiding op uw locatie is doorgaans bij de prijs inbegrepen. Mooi weer? Dan rollen wij ook de dakjes van de Citroën 2cv’s op! Aan het eind van de dag halen wij de oldtimers weer op. Het is ook mogelijk de klassiekers zelf terug naar onze showroom in Amersfoort te rijden.

Kosten oldtimers huren op locatie buiten Amersfoort

De kosten van oldtimers huren op locatie zijn afhankelijk van locatie en aantal oldtimers. De kosten voor oldtimers huren op locatie zijn inclusief:

 • Huurprijs van de oldtimers
 • Begeleiding medewerker
 • Benzine kosten
 • Vervoerskosten vanuit Amersfoort

Je kunt het programma vanaf je eigen locatie indelen zoals je wilt. Wij adviseren rekening te houden met de volgende indeling:

 • Wij hebben ongeveer 30 minuten nodig voor de uitleg.
 • Rij niet langer dan 2 uur zonder stop. Na ongeveer 1,5 uur een tussenstop is ideaal.
 • Je rijdt met de oldtimers over kleine wegen zo’n 35 km per uur gemiddeld.
Dit is jouw prijs: Vul het formulier in, dan word je prijs hier geupdate
 • Bereken je prijs
 • [ geef locatie ] km van opgegeven locatie naar Amersfoort

Als je onze wagens op locatie wilt laten komen, houd dan rekening met het volgende:

 • Transportkosten zijn helaas niet goedkoop. We proberen de prijzen scherp te houden maar dat valt helaas niet mee. Je kunt geld besparen door met de groep naar Amersfoort te komen.
 • Op locatie hebben we (vaak) geen kant en klare routes. De te rijden route zal uitgezet moeten worden. Dit mag je zelf doen. Wij zetten een mooi parcours met opdrachten uit vanaf €400.
 • Als onze wagens op locatie rondrijden blijven wij graag in de buurt. We zorgen voor een soepele afhandeling bij vertrek en bij terugkomst. Daarnaast zijn we snel ter plaatse bij eventuele pechgevallen. We vragen voor deze begeleiding ter plaatse een bijdrage.
 • Tijdens het feest met onze oldtimers wil je niet hoeven tanken. Wij zorgen voor oldtimers met een volle tank. Voor onze volgende klanten tanken wij de oldtimers weer vol. Vooraf maken we een inschatting wat de benzinekosten voor jullie zullen zijn.