Familiedag met oldtimers

Ideeën familiedag: oldtimers huren!

Op zoek naar tips en ideeën voor een origineel familie uitje? Denk eens aan oldtimers huren. Vintage Road Trips is hét adres in Amersfoort voor bijzondere activiteiten voor groepen. De pret begint al bij het uitkiezen van de oldtimers. Terug in de tijd met bijzonder vervoer, dat doet het goed bij elke generatie! Samen actief op pad, toeren in mooi glimmende klassiekers en bijvoorbeeld in kleine teams opdrachten uitvoeren: leuk voor jong en oud! Vertrekpunt is onze showroom in Amersfoort, centraal gelegen in het midden van het land en goed bereikbaar met eigen en openbaar vervoer.

Oldtimers huren voor origineel familie uitje

Origineel familie uitje organiseren? Onze tip: oldtimers huren inclusief puzzeltoertocht. Saamhorigheid en speels vermaak staan voorop. Onze collectie oldtimers bestaat uit VW Kevers, Citroën 2cv’s, WV T2 busjes, een klassieke Porsche 911 en retro Vespa’s. Wij bieden onze voordelige puzzeltoertocht voor de hele familie aan in combinatie met de huur van Kevers of kleurige cabrio Eenden. Tijdens de puzzelrit in de omgeving van Amersfoort voert elk team opdrachten uit. Dat belooft hilarische en spannende momenten en voor de winnaars hebben wij een prijs in petto!

Programma puzzelrit familiedag met oldtimers

Een origineel familie uitje begint bij Vintage Road Trips met ontvangst in de showroom. We hebben de koffie en thee klaar staan en iedereen krijgt uitleg over de puzzelrit en over de geschiedenis van onze oldtimers. Wie neemt plaats achter het stuur? Iedereen met een rijbewijs kan tijdens deze bijzonder familiedag chauffeur zijn. Degenen die rijden krijgen voor vertrek persoonlijk instructies, want rijden in een mooie lelijke Eend of originele Kever uit de jaren 70 gaat toch net even anders! De puzzelrit gaat vervolgens over rustige wegen langs de mooiste plekjes in de omgeving van Amersfoort. Start en eindpunt is bij ons in Amersfoort. Wij beschikken over eigen, afgesloten terrein waar alle familieleden hun auto veilig kunnen achterlaten.

Kosten familiedag met oldtimer huur en puzzeltocht

Oldtimers huren in combinatie met een vermakelijke puzzeltocht? Je betaalt bij Vintage Road Trips niet meer dan €49,75 per persoon, of je nu kiest voor een puzzeltocht met VW Kevers of met cabrio 2cv’s. Deze prijs is inclusief:

  • Huur van de oldtimers: één Kever of Eend per 3 à 4 personen
  • Alle benzinekosten: tanken is niet nodig
  • Picknickmand met koffie en thee
  • Kaartenmateriaal voor onderweg
  • Vragen en opdrachten
  • Koffie of thee bij vertrek, frisdrank bij terugkomst.
  • Prijsuitreiking met een leuke prijs voor winnend team

Extra ideeën familiedag met oldtimers

Je kunt alle dagen van de week oldtimers huren voor een bijzonder familie uitje. Vertrek en eindig wanneer jullie uitkomt en organiseer de familiedag precies zoals je wil. We denken natuurlijk graag mee en hebben volop tips en suggesties voor extra activiteiten en leuke stopplaatsen in de omgeving. Ook kunnen we op verzoek zorgen voor een gevulde picknickmand, een lunch of high tea onderweg, een borrel of etentje na afloop. Veel plezier!