• Oud Volkswagen busje huren: lekker onthaasten
  • Oud Volkswagen busje huren: lekker onthaasten

Oud Volkswagen busje huren: lekker onthaasten

Verplicht onthaasten is wel eens goed! Wij huurden voor een weekeind een oldtimer Volkswagen camper, mijn man en ik. Leuk, we hadden er veel zin in! Op naar Zuid-Limburg. Het Limburgse landschap leent zich fantastisch om te toeren.

Alles in de chillmodus. Je kunt met zo’n  Volkswagen busje tenslotte niet harder dan 90 km per uur en wij gaven ons er helemaal aan over. We hebben overnacht op een mooie camping met luxe voorzieningen. Het was eind september en dan is een warme douche in een verwarmd sanitair gebouw geen overbodige luxe. Lekker geslapen in de VW camper en in het ochtendzonnetje van het ontbijt met verse broodjes genoten. Alles zit er op en aan in het campertje, we hebben niets gemist. Van stroomkabel tot lucifers en zaklamp en van waslijn met knijpers tot aan potten en pannen.

We hebben een dagje Maastricht gedaan, een dagje België en zijn op zondagmorgen naar de antiekmarkt in Tongeren gegaan. We hadden tijdens het rijden veel bekijks. Mensen vinden het prachtig en zwaaien wat af. Het was een hele ervaring en ik wil over een paar jaar opnieuw deze VW camper huren, dan neem ik mijn dochter mee. Dan gaan we naar een strandcamping. Ik kijk er nu al naar uit!