Kamperen bij de tulpenvelden met de Volkswagen Camper

Op pad in eigen land is de laatste tijd hartstikke hip. Je kunt namelijk op de mooiste plekken in ons land kamperen, zoals kamperen bij de tulpenvelden. Hier kun je alles lezen over leuke plekken om te kamperen bij de tulpenvelden en zo een unieke vakantie te beleven.

Bollenvelden in Nederland

Als je op zoek bent naar bollenvelden in Nederland, dan moet je in de buurt van Lisse zijn. De beroemde Keukenhof is ook in Lisse te vinden maar daarnaast heb je nog veel meer mooie bollenvelden in deze omgeving. Vanaf Hoogblokland met onze oldtimers is het ongeveer twee uur rijden. De bollenvelden in heel Nederland staan in bloei van eind maart tot half mei. Het is dus maar een korte periode waarin je deze mooie plek kunt ontdekken. Over het algemeen zal je meteen aan tulpen denken maar in deze omgeving heb je veel meer dan alleen tulpenvelden. Daarnaast heb je hier ook narcissen, krokussen, hyacinten en dahlia’s.

Campings voor de Volkswagen Camper

Kamperen bij de tulpenvelden is natuurlijk helemaal te gek. Er zijn aantal opties in de buurt zoals Camping Het Engeltje in Lisse. Camping De Wulp in Noordwijkerhout en of De Ruigenhoek in Ruigenhoek zijn eveneens leuke plekken/campings om te verblijven. Vanuit deze campings ben je binnen vijf minuten in de bollenvelden. Helemaal fijn is dat je er met een Volkswagen Camper heen gaat, een comfortabele manier van kamperen/overnachten. Op de verschillende campings kun je gebruik maken van een plaats met of zonder stroom. De Volkswagen Camper heeft een stroomaansluiting , dus om de koelkast koud te houden, kun je het beste een plek met stroom nemen.

 

Tips voor het rijden met een camper

Wanneer je gaat kamperen bij de tulpenvelden dan is het nodig om hier ruim de tijd voor te nemen. Vanuit Hoogblokland is het minimaal twee uur rijden, dit komt doordat de campers niet graag over de snelweg rijden. Je kunt de navigatie daarom het beste op snelwegen vermijden zetten en zo een mooie tocht maken richting Lisse. Onderweg kun je stoppen waar je wilt om even iets te eten , te drinken of om gewoon even van de omgeving genieten. Eenmaal aangekomen bij de plaats van bestemming kun je heerlijk van het weer genieten of tijdens minder weer binnen een spelletje spelen. De Volkswagen Camper is ideaal voor een leuk weekend in eigen land, helemaal richting de bollenvelden in Zuid-Holland.

Zou jij ook willen kamperen bij de tulpenvelden? Heb jij wel eens in een Volkswagen Camper overnacht?