Bijzondere trouwauto huren

Wil je een bijzondere trouwauto huren? Denk dan eens aan een oldtimer trouwauto! Je maakt de mooiste dag van jullie leven extra bijzonder met een unieke trouwauto zoals een originele VW Kever of een echte cabrio Citroën 2cv. Liever een oldtimer Porsche 911 of Porsche Speedster trouwauto huren of een droombruiloft met een klassiek VW busje? Ook dat kan bij Vintage Road Trips!

Oldtimer trouwauto huren in Hoogblokland en omgeving

Een oldtimer trouwauto huren staat garant voor een onvergetelijke trouwdag met net dat ietsje extra. Maak een keuze uit een van onze fraaie oldtimers en je kiest voor exclusief, bijzonder trouwvervoer, met of zonder chauffeur. Voor een uur, een dag of zelfs meerdere dagen. Voor het vervoer tijdens je bruiloft een oldtimer trouwauto huren, dat levert altijd prachtige plaatjes op. Met eigen ogen zien? We ontvangen je graag in onze showroom in Amersfoort!

Bijzondere trouwauto huren: ons aanbod oldtimer trouwauto’s

Alle oldtimers die wij vanuit Hoogblokland (bij Gorinchem) verhuren kun je als trouwauto huren. Kom dus vooral samen kijken en kies een klassieker die jullie dag compleet maakt. Vintage Road Trips verhuurt haar bijzondere trouwauto’s eventueel met chauffeur. Maar wat is er nu leuker dan zelf achter het stuur plaatsnemen?! Jullie mogen dus zelf rijden! Ook kun je natuurlijk een familielid of goede vriend laten rijden, terwijl jullie zelf genieten van alle aandacht.

Bijzondere trouwauto huren: de kosten

Je kunt bij Vintage Road Trips al een bijzondere trouwauto huren vanaf €149,- voor één dag. Onze ervaring leert dat bruidsparen graag wat langer plezier beleven aan hun oldtimer, dus we bieden je ook de mogelijkheid om heel voordelig nog wat langer te genieten van jullie bijzondere trouwauto. Zo lang als jullie willen, onze standaard tarieven zijn van toepassing.

Mooi onderhouden oldtimer trouwauto’s

Al onze oldtimers in Hoogblokland verkeren in een uitstekende staat. Ze zien er goed uit en zijn technisch perfect onderhouden. Toch kan er altijd iets aan de hand zijn, het gaat immers om originele klassiekers uit de jaren zestig, zeventig en tachtig. Vintage Road Trips heeft in geval jullie keuze net die dag niet kan rijden door pech of schade altijd passend vervangend vervoer. Dus gegarandeerd geen stress!

Trouwauto huren vanuit Rivierenland

Op zoek naar een bijzondere trouwauto in Hoogblokland of omgeving? Bij Vintage Road Trips vinden jullie gegarandeerd een oldtimer die perfect past bij de mooiste dag van je leven. Bekijk hier op onze website alle trouwauto’s die wij in Hoogblokland voor jullie klaar hebben staan. Natuurlijk verwelkomen we je ook graag in onze showroom in het centraal gelegen langs de A27 met een kopje koffie of thee. Vintage Road Trips in Hoogblokland is goed bereikbaar. Kom je met het openbaar vervoer? De showroom ligt op loopafstand van station Arkel. Vanuit daar is het een 500 meter lopen. Eigen vervoer parkeer je gratis en veilig op het terrein van Vintage Road Tours. Vragen? Neem vandaag nog contact op!