Bijzonder bedrijfsuitje Amersfoort

Bijzonder bedrijfsuitje Amersfoort? Oldtimers huren!

Oldtimers huren voor een bijzonder bedrijfsuitje in of vanuit Amersfoort? Vintage Road Trips is gespecialiseerd in exclusieve groepsactiviteiten voor grote en kleinere bedrijven. Samen opdrachten uitvoeren tijdens een puzzeltoertocht met originele klassiekers bijvoorbeeld: zo leer je elkaar pas echt goed kennen. Perfect voor de teambuilding. Je kunt al onze oldtimers huren voor een origineel bedrijfsuitje. Vertrekpunt is Amersfoort: centraal gelegen, goed bereikbaar en parkeren op eigen terrein.

Oldtimer puzzelrit voor een origineel bedrijfsuitje

Origineel bedrijfsuitje organiseren? Als je kiest voor oldtimers huren staan er bij Vintage Road Trips in Amersfoort mooi gepoetste wagens klaar. Onze collectie klassiekers bestaat uit VW Kevers, Citroën 2cv’s, WV T2 busjes, een klassieke Porsche 911 en retro Vespa’s.

Onze tip: oldtimers huren inclusief puzzeltoertocht voor een origineel uitje met jouw bedrijf. De puzzelrit met VW Kevers of Citroën 2cv’s staat garant voor spannende, competitieve en komische momenten dankzij vragen en opdrachten die deelnemers per team moet uitvoeren. Actief samenwerken en keuzes maken, het kan een uitdaging zijn. Zo leren deelnemers elkaar op een heel nieuwe manier kennen. Een unieke en speels vorm van teambuilding tijdens een bijzonder bedrijfsuitje in de prachtige omgeving van Amersfoort. Zo maak je het echt speciaal!

Programma bedrijfsuitjes met oldtimers

Een bijzonder bedrijfsuitje begint bij Vintage Road Trips met ontvangst van de deelnemers met koffie en thee in onze showroom vol glanzende oldtimers in Amersfoort. Alle chauffeurs krijgen voorafgaand aan vertrek duidelijke instructies, want rijden in een oldtimer is net even anders dan de meesten zijn gewend! Tijdens de puzzeltoertocht in de omgeving van Amersfoort krijgt elke team dezelfde opdrachten. Ondertussen is het genieten van het mooie uitzicht: de puzzeltocht voert over charmante wegen langs de mooiste plekjes van onder meer de Utrechtse Heuvelrug.

Voor de winnaars is een prijs beschikbaar, waardoor deelnemers op een leuke manier fanatiek de strijd aangaan. Start en eindpunt is bij Vintage Road Trips in Amersfoort. Centraal gelegen in het midden van het land en goed bereikbaar met eigen en openbaar vervoer. Wij beschikken over eigen, afgesloten terrein waar alle deelnemers hun auto kunnen achterlaten.

Kosten bedrijfsuitje puzzeltocht oldtimers vanuit Amersfoort

Voor prijzen verwijzen we u naar de Bedrijfsuitjes pagina. Je kunt voor het bedrijfsuitje kiezen uit een puzzeltocht met VW Kevers of 2cv’s. Deze prijs is inclusief:

  • Huur van de oldtimers: één Kever of Eend per 3 à 4 personen
  • Alle benzinekosten
  • Picknickmand met koffie en thee
  • Kaartenmateriaal voor onderweg
  • Vragen en opdrachten
  • Koffie of thee bij vertrek, frisdrank bij terugkomst.
  • Prijsuitreiking met een leuke prijs voor winnend team

Extra tips oldtimers huren voor een bedrijfsuitje Amersfoort

Vintage Road Trips kan op verzoek lunch, high tea en/of diner onderweg of na afloop van het bedrijfsuitje verzorgen. Ook voor suggesties voor extra activiteiten en bijzondere vergaderlocaties of andere originele stopplaatsen tijdens het bedrijfsuitje ben je bij ons aan het juiste adres.